(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
No, thnx, I am good.
-
Ти ж знаешь, що вони навіть консультації не надали на офіційні запити від України?
-
Я згоден що це був не пік дипломатії зі сторони Зєлі. Я дивився повністю, кажу ж особисто трампа підірвало від того що Зєля сказав що твоє слово не є гарантією,а треба реальні гарантії.
-
Все йшло відносно непогано, Зе не бикував, як на зустрічах з нашими журналістами. Так, перебивав - це американців дуже тіпає, але венс і Трамп чемно вислуховували все, що він казав. Трамп як завжди лаяв Байдена та хвалив себе, хвалив і Зе також, все було чудово, казали, що зараз підуть на ланч. Пару разів Зе сперечався, трохи буцнув журналіста, що купить кращий костюм ніж у нього, але все ж реально непогано йшло десь 42 хвилини🤷🏼♀️ Трамп навіть заступився і сказав, що нормальний одяг у Зе, типу чого журналіст причепився. А потім зненацька Зе вирішив змінити формат, де журналісти задають питання, і сам задати питання Венсу в бикуватій формі, Венс впав в ахуй і понеслося
-
Про яку підтримку ви кажете? Політика Трампа про те що треба зупиняти допомогу Україні, починаючи з передвиборчих обіцянок. Угода про мінерали виглядає типовим кидаловом з 90х - ви нам даєте свої ресурси, а ми вас кришуємо. А які гарантії кришування - наша вигода з добування ресурсів та і все
-
Наскільки я розумію, все почалось, коли венс сказав що типу час для дипломатії, а Зеленський сказав - про яку дипломатію ви кажете і після того все понеслось. Я також не розумію, нащо було зеленському це казати, це ж просто слова для преси, пофігу ніби хто що там каже, основне хто що робить. На мою думку, він мав забити на то, головне що мав отримати в США - це продовження підтримки. А відмовитись потім від невигідного миру можна в любий момент, ця ж угода по мінералах ніби не зобов'язує до миру на любих умовах.