(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, але гарантії безпеки і постачання зброї це різні речі. Постачання зброї відбувається і зараз, але це не є гарантіями безпеки. Я до того, що треба було домогтись продовження постачання зброї, а з гарантіями пізніше робиратись.
-
Тут погоджуюсь, Штати можуть бикувати тільки на країни як то Афганістан, Ірак і т.д. Якщо це ядерна країна, то вони нічого не можуть зробити
-
Наскільки я зрозумів, якщо угода підписана, то продовжується як є зараз - розвідка, координація + зброя, яку ще виділив байден
-
Тон майже одразу був не той. Зеленський брав відповіді від журналістів, які не були адресовані йому. Доповнював Трампа, перебивав і т.д. з самого початку. З 20 хвилини понеслось взагалі не туди: він розказував як сіс фаер(мінськи) не працювали тоді, коли вже трамп був президентом у 16, а потім ще й сперечатись за європейців почав(бо трамп пиздів, що вони значно меньше вкладаються у війну). У перекладі на звичайну мову, Зеленський при всіх почав мокати трампа в його брехню. Ви всі пам‘ятаєте як Зеленський реагує, коли його самого починають мокати у те, що він сказав/зробив? Я думаю, що симпатій, до Зеленського дійсно, було обмаль у команди трампа, але зараз буде ще меньше. Ну і якщо Зеленський тут так розмовляє, уявіть як він себе поводить з нашими за закрити дверима, особливо коли йому, щось не подобається.
-
Ну то погрожувати то одне, а розв'язати війну це інше. Подивимся, як буде історія з Мексикою розвиватись