(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да. Кто больше знает того берём, что честно, имхо
-
ключевое тут: “не важно что есть разумным а что нет”
-
Ну и кто то вероятно не проходил + тест IQ ! = литкод по пользе в конечном итоге
-
Раньше некоторые компании давали тесты на iq, примерно с таким же уровнем аргументации
-
Если есть чувак знает лит код и чувак не знает лит код не важно что есть разумным а что нет, лучше взять того кто знает
-
Имхо, из всего что есть на интервью, разумным является только этап system design.
-
И чем лучше дрочь литкода по сравнению с хреновыми интервью по теории? Точно так же может попасться задача с каким-то херовым хитрожопым алгоритмом, который тебе не пригодится за ближайшие 10 лет. Чем это лучше тупых вопросов про солид & паттерны?
-
Short term disability це опціональна річ від роботодавця, не у всіх це є. Але більшість IT компаній, та й хоча б середнього розміру команій це мають
-
ага може я не до кінця правильно поняв. А ось цей шорт терм дісабіліті це суто від фірми, чи якісь відрахування державні? Ну просто мова про те, чи такий вид компенсації передбачається на якій фірмі й роботі ти б не працювала чи все ж таки від фірми залежить?. Але щодо те скільки відсотків дає мені зрозуміти що це все ж таки не є обовязковим з точки зору законодавства. Дякую за таку широку відповідь)
-
Employment insurance це якраз таки держава покриває, якщо, наприклад ти вимушено по стану здоров‘я мусиш звільнятися з роботи, я не сильно знайома з цими механізмами. Short-term disability в нас покриває 80%доходу до 12 тижнів і 60% все що після 12 тижнів і до року. Те скільки відсотків буде покриватися залежить від внеску який ти+компанія платить в страхову. В нас 85% за всі страхові платежі вносить компанія і 15% ми самі, це з врахуванням самого працівника і dependents( діти/чоловік/дружина), покриття стандартне стоматологія(100% більша частина), медикаменти, supplies, paramedical services
-
Поняв, дуже дякую за експланейшен, тобто чогось такого що сама Канада каверить на законодавчому рівні якісь хвороби як я розумію немає, а є те що надає фірма? + страховки у випадку шорт терм дісабіліті. Як правило скільки така страховка відсотків зарплати покриває?
-
5 днів сік дейс, а все що понад те з відпустки можеш брати. Крім того є ще таке поняття як short-term disability, воно (пронаймні в нас) оплачується через приватну страхову від компанії Ти, наприклад, клеймиш що в тебе зломана нога/чи ментал хелс проблема, йдеш на short-term disability. Тоді будеш отримувати якийсь там відсоток від свого інкам згідно твого страхового покриття