(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ми тільки пару раз посиділи в підвалі багатоквартирного будинку в Києві, але ми сину не розказуємо про русню і тд (можливо треба), але я не про це, зараз мій син подружився з сусідським хлопцем з китайської сім’ї, він приходив до нас в гості і такий з порогу “якби в мене була death note я б написав ім’я путіна і всіх поганих росіян” 😄
-
Разрешаю перейти в Канада ит чатик ради срача
-
Может будем закругляться со срачем все таки? Плиз
-
Выше ответил)
-
Ані я, ані мої діти, сподіваюсь ані мої онуки не матимуть нічого спільного з цією нацією. А от до чого тут фронт - я не зрозумів. Туди йдуть не тому що хочуть, а тому що треба. П.С. Що за повільний режим? Як продовжувати сратись? просто неможливо!
-
Та не, просто мануальщикам тяжко, судя по количеству вакансий
-
А що з куа не так?=)
-
У тебя с QA какие-то травматические воспоминания похоже есть. Может потрогали тебя не там или упаси господи, протестировали.
-
Мб есть у кого-то вакансии на lead generation spealist?
-
@oborodai шо ты дизлайкаешь?)
-
я ненавиджу росію з дитинства, прекрасно живеться
-
Да, реально Ванхак, как вариант Но щас с наличием пре апрува на вп (и наличием опыта) должно быть ещё легче, если это не куа)
-
Don’t take me wrong, але ви явно щось мислите неправильно коли прирівнюєте збройну війну де помирають тисячі людей до вигаданої інфантильної драми двох підлітків кохання яких тривало кілька днів. Зовсім не та метафора що треба