(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я ж говорю, кому что. Мне нравится когда законы работают.
-
ну чесно, я от законослухняна, але якби мені треба було їхати і типу права прострочені - я б поїхала. Тому що якщо юхаул їх прийняв, то все норм Це напевно не красить мене 🙂 але думаю що в цьому конкретному випадку ніхто б не постраждав, тим більше що чувак не здав не тому шо злосно ухилявся, а тому що слотів не було
-
ну так. там решта ясно, що порахують помилки в граматиці, ессе і лисенінг. То можна зазубрити. Я просто кажу, що на спікінгу рівень знань практично не відрізняється. Більше як ти використаєш слова і їх синоніми і головне не мовчати. Людина може знати всі ті слова, просто не користуватися в реальному житті. Є люди, що навіть рідною мовою так звикли говорити. Я он дітей що не спитаю, у відповідь угу. То на екзамені угу не проканає ;)
-
а, ок. Я думал что человека смущает что он будет нарушать закон. Наверное был не прав.
-
ну дик да, в тому і справа. Просто юхаул дешевше
-
Ну так в ренталах у меня тоже не спрашивали.
-
Только водить по ним нельзя через некоторое время. Машину наверное вообще без прав можно купить.
-
так справа в тому що в юхаул у тебе не питають коли ти приїхав кажешь ось мої права, та і по всьому страхування у них окреме
-
на справді там особливої різниці між 6 і 7 не має. Досатньо вживати більше слів, не тільки бат, енд і т.д., а велл, хауевер, бат зе вей і т.д. в решті різниці особливої не має. Є на ютубі мок інтервью і в кінці пояснення чого такий бал.
-
Ну вот @username_is_tooo_short рассказывает что украинские уже не действуют, а новых нет пока роад-тест не прошел.
-
але українські покатят
-
та в будні майже завжди є насправді у вихідні може не бути, або 1го липня