(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html search for Proof of work experience
-
Ооо супер, дякую) То треба від всіх роботодавців , які були , чи від останнього? І чому кажете , щоб ідеально щоб роботодавець вказав зарплату ? Для чого цей лист поточному роботодавцю, наскільки я розумію то більше потрібно для отримання Permanent Residente ?
-
t.me/uaitincanada/7066 На сайте есть инфа по требованиям
-
Reference letter - где-то в чатике скидывал пример как у меня Идеально если зп укажут, но не критично
-
Реф письма це що?
-
я и на родном языке плевался бы, если бы мне надо было эссе написать на какую-то бессмысленную лично для меня тему
-
о, это жирный плюс, согласен
-
а чем celpip отличается от ielts?
-
ну я без подготовки сразу на слб7 сдал, так что все реально)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
там в зависимости от нока, но вроде да, около 7
-
у меня только доки об образовании и реф письма просили, вроде в Украине было жестче)
-
Не потрібно чекати 1 рік , щоб додатково отримати бали за роботу ?
-
В кого був background check process після отримання оферу ? Підкажіть, які документи підготувати і що брати з собою в Канаду ? Поки в Україні всі необхідне буде легше дістати , ніж з Канади