(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну я повірив чувакам з лінкеда та іншим у різних групах, тому це більше мій факап, але попередив хоча б, бо ціна на житло тут приваблива, та це велике місто, але це не альтернатива Ванкуверу чи Торонто, якщо ви швидко хочете знайти роботу
-
Але можливо якщо подаватися до якогось гугла чи іншого великого провайдера, то англ ок буде
-
Та ні, я питав купу людей з приводу ІТшки в Монреалі, усі казали що англійська ок, як і хр спочатку, але - ми вирішили брати кандидата з французькою
-
Всем привет, особенно тем, кто планирует ехать в Квебек. Столкнулся с проблемой, что у меня основная причина сейчас отказов по работе - предпочитаем франкоязычного кандидата. И так ответила не одна компания в Монреале. Если что, подавался на синиор/лид девопса( Мб мне только такие компании попались, но почему то большинство ответов связаны с французским.
-
Эвалюация в том числе для подачи на пр нужна и возможно для каких-то пнп
-
Та это чуть ли не с самого начала войны ввели, если доки на руках, то ничего не даёт Если доков нету - то да, очень круто
-
Кредитка? А дебетова?)
-
..а от у Скошіі та інших канадських банках…
-
Не вернут, я проходил это, после отпуска на Балканах начали левые списания происходить, саппорт отморозилмя, пришлось карту перевыпускать и денег не вернули
-
Не стикався, але думаю навряд🤷♂
-
І ні слова про заблокувати в додатку
-
Якщо я перейду в FAQ, то в мене таке показує:
-
А доречі, якщо у моно стирять гроші з картки, вони повернуть їх чи ні? В Укрсибі вони зразу блокують підозрілу картку і все, я раз в Туреччині так попала, добре що друга була. Але гадаю що укрсиб би розвів руками і все
-
Де???
-
Насправді хлопці міряють звичайні банки та необанки, нафіга так робити не зрозуміло.