UA to Calgary🇨🇦
-
Перед вильотом в канаду поклали трошки грошей на міленіум банк щоб потім перевести в канаду, по ітогу в мене все ок переводив по 1000 євро в декілька заходів, а дружині при першій же спробі заблокували акаунт і все далі тяжкі муки як тепер додзвонитись дописати туди в банк
-
Переводили з веб порталу міленіум банку і заблокував міленіум
-
Мы револютом ещё не пользовались, но где-то в канадских чатах с полгода назад читали отзывы от наших насчёт него что там вроде для украинцев есть два типа аккаунтов, и вот один из них "проблемный" в плане перевода средств в Канаду, правда не помню с чем именно проблема... Можно не бояться что счёт заблокируют как у человека выше?
-
South West
-
кто шариш Чинок это какой раен?
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вітаю👋 Я Юля. Майстер колорист👩🎨 Запрошую на фарбування ) Салон знаходиться за адресою:1022 17 Ave SW Мій інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM= Буду рада новим знайомствам😉
-
Доброго вечора усім) хтось отримував екстрену допомогу від Альберти? Якщо так, то розкажіть, будь ласка, як ви це робили? Дякую😊