UA to Calgary🇨🇦
-
Продаю 4 барні стільці по 15 $ за кожен. Самовивіз Килим 30 $ Ліжко 2 поверхове 200$ Самовивіз Downtown
-
Продаю 4 барні стільці по 15 $ за кожен. Самовивіз Килим 30 $ Пилосос 50$ Самовивіз Downtown
-
ребята, вдруг кто ищет апартаменты мы уезжаем, квартира будет свободна с 04.05.23 до 20.05.23 снимали мы за 2100 в месяц, есть возможность пожить пол месяца за 500 CAD. есть все необходимое, посуда, сковородки, тарелки, постельное. единственная проблема это стиральная машинка поломалась и пока не менялась, сушка работает адрес 201 1 st se, вход в дом по ключам, вид на даунтаун, 10 минут до centre st и city hall
-
Подскажите какие документы нужно отправлять в конверте на бенефит хелс кроме самого заявления
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Доброго дня скажіть, будь ласка, де можна дешево купити фен для сушіння волосся в Калгарі? Можливо Б/У. Може хто знає якийсь магазин?
-
Купила у Walmart 25$
-
Walmart 27 cad
-
КОМПАНІЯ MIRO INC ЗАРАЗ ПРИЙМАЄ НА РАБОТУ Тип роботи: повний робочий день/неповний робочий день Позиція доступна ***Введення даних ***Заробітна плата ***Обслуговування клієнтів ***Асистент з адмінстрації ***Офіс-менеджер ***Торгові представники та багато іншого!!! РОЗТАШУВАННЯ – уся провінція Канади Оплата: $35,00 за годину Навчання: $20,00 за годину ($400):щотижня Гнучкий графік Вимоги: базове набір тексту та вміння слідувати інструкції Графік: з понеділка по п'ятницю/вихідні ЧУДОВО ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ ТА ДОРОСЛИХ МОЛОДІВ Досвід не потрібен! Ми тренуємося! Бонуси! Оплата щотижня через прямий депозит/чек залежить від вашого вибору. Повні переваги, 5 днів роботи на тиждень. 📥 Негайно пишіть мені в поштову скриньку, якщо вас зацікавила вакансія.
-
б/у можно купить в Value Village
-
Також відкрита вакансія на dishwasher
-
Всім привіт ! Я працюю в кафе/пекарні , потрібні люди в зв’язку зі збільшенням об’єму роботи . Хто має досвід на кухні і потрібна робота можна відправити резюме сюди [email protected]
-
Привіт українські друзі🇺🇦 Шукаю роботу у трьох напрямках які я люблю та маю досвід: 1) робота в офісі, помічник бухгалтера, офісний клерк.. та інші подібні вакансії (на рецепцію ще вагаюсь бо не такий біглий англійський) маю великий досвід бухгалтером в Україні. 2) Хостес ресторан / експо виставки. Маю досвід у Канаді 3 місяці. 3) помічник перукаря (в Україні мала хоббі кератин, ботокс, відновлення дуже пошкодженого волосся) Закінчувала дуже давно курси перукаря, знаю ази, швидка і чітка моторика рук на фарбуванні, кератині.Але великого досвіду фарбування не маю. Зараз впевнено можу піти помічником перукаря. 💚Англійська CLB 6. Intermediate - upper intermediate Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Всем привет! Может кто то делает пастилу на продажу? Поделитесь контактами, пожалуйста.
-
Видел кто-то спрашивал в группе про Нееts и Nео - я тоже искал где купить сигареты больше месяца. Хорошо что знакомый на работе подсказал где они заказывают и вот сегодня я наконец-то курю своё любимое Собрание)) Кому ещё нужно - напишите, дам контакт
-
McDonald's