UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня дівчата🌟, мене звати Валерія і я майстер з гарячого капсульного нарощення волосся, Закінчила навчання у одного з найкращих майстрів Києва і у Калгарі зараз шукаю моделей для поповнення портфоліо тому ціни дуже приємні. Запрошую вас красуні до мене на: -Корекція нарощенного волосся 350$(зняття, перекапсуляція волосся, нарощення) -капсульне нарощення (250$)/ загущення волосся(200$) -капсуляція волосся (50$) -зняття нарощенного волосся (40$) -підбір волоссячка під ваш колір/ консультація-0$ Район 📍Malborough Для деталей пишіть в приватні повідомлення) Також буду рада знайомству з майстрами тому що поки не знайшла хорошого майстра в Калгарі для себе. P.S. 1,2. фото не мої це для прикладу.
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет , у меня есть вопрос, может кто-то подскажет что делать Ситуация следующая , нашли дом, лендлорд пишет что он не в Калгари , просит оплатить депозит е-трансфером и отправит нам ключи дома Ситуация подозрительная , Вопрос: я могу потом как-то вернуть этот депозит в случае обмана? И как я могу проверить этого лендлорда?
-
You are indeed a great woman to be called, I assure you that I will bring friends to come and invest with you because of your excellent work you did for me. I will keep sharing the good news about you @Karen_campbellfx1 Join chat for more information👇👇👇👇👇👇👇👇 t.me/+BjsmEZLFPBxhMGM0