UA to Calgary🇨🇦
-
Добрый день, я профессиональный мастер по пошиву одежды 👖👗🧥👚предлагаю вам свои услуги по ремонту одежды. Буду рада помочь, пишите в л c
-
Друзья, завтра проведу бесплатный воркшоп по нейромоторике для взрослых (центральная библиотека 15:00), есть еще два места, кто хочет себя апгрейтить, разобраться, как использовать свое тело и сознание с максимальной пользой, а так же передать эти знания детям, присоединяйтесь. Всех благ 🙏
-
Воркшоп - это мастеркласс, где за короткий срок объясню основные принципы и покажу методики, ссылку, где об этом более подробно выслал личным сообщением 🙏
-
Продам духи, новые, использовано одно нажатие Не подошел аромат Покупала за 112$, продам за 90$
-
Всім привіт. Є пропозиція для тих, хто переводить кошти в Україну. Можемо один одном допомогти, а саме заощадити на комісіях. Ви мені CAD (готівка або на карту), я вам UAH (на карту). Без комісій та по нормальному курсу (не НБУ). П.С. Стосовно інформації про курс та взаємні гарантії пишіть в приватні повідомлення.
-
Am short of words for the amazing profit invested $9,000 and earned $90,000 in just 48 hours, and kept on investing more, today I am financially successful. Contact him to get started. @bryanBFX t.me/+lR36I4E1kAQyZTMx
-
Привіт, хто ще не встиг взяти від файдо офер, 39$ за 20 гіг - це ще діє! Моя локація - Market mall
-
Hello, for the best investment strategy and with secured system cutt.ly/c6tS0c7 low level for max profit High accuracy Best Signals Technical analysis No fake profit screenshots Best tracking and secured system cutt.ly/c6tS0c7 cutt.ly/c6tS0c7
-
Крик про допомогу 💔 Страшно - це бути беззахисним, голодним, хворим, безхатнім та не мати змоги сказати про це.. Коли вам здається, що зробити репост, або задонатити 5 гривень чи то передати кг корму - це мало, ви помиляєтесь, це багато, це дуже багато, це рятує 🙏 Ми щиро вдячні кожному, хто поруч, хто пліч-о-пліч з нами, навіть незважаючи на відстань, та ми знову вимушені кричати про допомогу, адже купа боргів та повсякденних витрат. Попри тяжкий час ми продовжуємо, адже українці - це про незламність, сподіваюсь, що ви з нами. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам кормом або крупами/ліками/смаколиками/м’ясними виробами/відрами/ганчір’ям або бажаєте відправити посилку, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Якщо ви маєте можливість поширити, або підтримати нас фінансово: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] В темні часи добрі люди світят яскравіше, го світити? Дякую ❤️🩹
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Добрый день, я профессиональный мастер по пошиву одежды 👖👗🧥👚предлагаю вам свои услуги по ремонту одежды. Буду рада помочь, пишите в л c
-
Всем привет. Меня зовут Слава и я профессиональный барбер с опытом работы более 4 лет, работал в Украине и Польше. Приглашаю всех желающих на стрижку в Калгари, barbershop Canadian Crew по адресу 225 6 Ave SW #128, Calgary, AB T2P 3S9, 1й этаж Brookfield Place Примеры работ: instagram.com/barberpoggy?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== ⚠️Скидка 20% для украинского комьюнити на первое посещение. Перечень услуг и цены доступны по ссылке в онлайн записи👇🏻: getsquire.com/booking/book/canadian-crew-barbershop-calgary/barber/slava-v-1/services?fbclid=PAAaZ-YT5o99QU0siZW9tdxSaEAT7ElOq-ax83VJhkJplRlKgEkxnyG9vl6cg Запись онлайн ⬆️ или в лс
-
Добрий день! Це залежить чи захочете ви для неї окреме місце
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, а де в Банфі можна знайти облагороджене місце, щоб сісти поїсти зі своєю їжею?