UA to Calgary🇨🇦
-
Підкажіть, будь-ласка, які райони найкращі для життя з маленькими дітками, де є поруч парк або майданчик? І якщо ви знімаєте там, за яку суму вдалось? Дивлюсь rentfaster, то нормальні 1 бедрум починаються десь від 1500 + комунальний платеж, це співпадає з реальністю?)) Бо знаю в Україні багато обманок про аренду квартир закидають на сайти, типу 10 тис норм квартира, а реально виходить 15
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Привіт! Мене звати Наталя,я з чоловіком нещодавно переїхали до Калгарі.За освітою я лікар-стоматолог,а також фотограф за покликанням. Хочу звернутись до учасників цієї групи.Якщо ви хочете фотосесію собі або ж сімейну зйомку(зараз прекрасний новорічний період ,можна зробити гарні святкові світлини),я з радістю в цьому допоможу.Я проводжу спочатку онлайн-консультацію,щоб знати ваші очікування та тим самим продумати все до найменших дрібниць(допоможу обрати локацію та образи на зйомку).Ціна фотосесії вас приємно здивує. Мої роботи можете переглянути на інстаграм сторінці www.instagram.com/miracle.of.the.moment/ Щасливого Різдва та Нового Року!✨🎅
-
Здравствуйте! Всех с праздником! Я парикмахер колорист, в Калгари совсем недавно и ещё не успела обзавестись клиентами! Поэтому есть возможность до НГ записаться на услуги, не ждать неделями запись! Мои работы вы можете посмотреть здесь по ссылке: instagram.com/marianna_colorist_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Если есть вопросы, пишите, постараюсь ответить на них #парикмахеркалгари #колористкалгари #калгари
-
Здравствуйте. Работаю в тату студии в Калгари. Буду рада видеть всех желающих сделать тату Мои работы и несколько готовых эскизов вы сможете увидеть на моей страничке Инстраграм Так же можете предлагать свои идеи Если возникнут вопросы не стесняйтесь пишите, с радостью отвечу) instagram.com/tattoo_amii?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Свяжусь с ними завтра, сегодня еще праздник.
-
З 24 ви знімете тільки тимчасове помешкання, по типу Airbnb або booking, бо житло на довгострок в калгарі здається з 1 і 15 числа місяця. Житло на довгострок без роботи можна питати у таких компаній, як mainstreet, boardwalk, canadian apartment properties reit
-
28 декабря прилетаете?
-
Я попробую у них узнать будет ли кто то в этот день в аэропорту.
-
Вы имееете ввиду CCIS?
-
Ваши права котоые на 2 года дают вам возможность после сдачи на 7 класс, сдать потом 5 класс через 2 недели.
-
У меня укр права на 2 года. Сначала в любом случае сдаете на 7 класс. Свои права укр отдаете. На проверку. Недели через 2 можно подойти снова в Режестри и узнать можно ли сдать на 5 класс. Я после НГ пойду узнавать и думаю уже сдавать на 5 gdl
-
Привет всем. У кого был опыт делать УЗИ у врача в Калгари ? Как вам медицина ? Брали ли вы направление у семейного?
-
Когда прилетите, просто зайдите к ним в кабинет который находится в аеропорту по факту. По левую руку будет выход под номером 17, по правую руку маленькая дверь, там они сидят. Я уверен что вашей семье помогут, может оказаться проблемой только ваш питомец, но то по месту решайте)