UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт. Можливо хтось отримував тут переказ від Western Union? В якому банку чи установі? Дякую
-
Здається половина будинку, гарне розташування, ціна доступна всі питання в приват!
-
I clean at home, $25 per hour, 15 years of experience, I really like to clean. She worked at the Biosa System company. I have a resume. Who needs to clean a house or an apartment, write or call 587 969 4286 Прибираю вдома, 25 доларів за годину, досвід 15 років, дуже люблю прибирати. Працювала в компанії Biosa System. У мене є резюме. Кому потрібно прибрати будинок чи квартиру пишіть або телефонуйте 587 969 4286
-
Всім привіт! Мене звуть Микола🤩 і я дуже люблю кіно та його виробництво🎬. Шукаю однодумців та всіх, хто зацікавлений у цій сфері для так званого тут "нетворкЄнгу". Якщо ти відеограф🎥 і хочеш щось зняти – пиши, якщо в тебе є історії📝, які хочеться розповісти – пиши. Якщо актор(-ка)🎭 — пиши тим паче! Разом ми і свій Голлівуд🍿 збудуємо і підкоримо місцевий💪
-
tinyurl.com/mrwa8wss tinyurl.com/mrwa8wss
-
cutt.ly/R6nqLYw cutt.ly/R6nqLYw
-
Може хто знає/мав таку ситуацію: Вкрали проїздний, розумію шо на цей місяць вже не куплю, чи можу купити до кінця місяця зі знижкою одноразові білети?
-
Після 15го вже не можна
-
Со скидкой увы идут только проездные. Если вы уже покупали в этом месяце, то на этот же месяц не сможете купить.
-
На текущий месяц можно покупать проездной. Я покупала и за неделю конца месяца и за 3 дня до конца месяца текущего.
-
Доброго дня. Допомагаю з написанням резюме за Канадськими вимогами. Звертайтеся в особисті: @Lisa_2015
-
Здравствуйте, я недавно получила USA визу, но я делала с пр уже, я не по Cuaet приехала. Будут вопросы пишите