UA to Calgary🇨🇦
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
Добрий день. Одна канадка хоче віддати невелику коробку з кухонним приладдям та жіночий одяг 10-го розміру. Якщо комусь потрібно, напишіть мені я дам її телефон. Також я зібрала пакет одягу на дівчинку 4 роки, те що моя донька переросла. У хорошому стані. Пишіть, кому потрібно❤
-
Ребят кто может подсказать Визу ребенок повредил немного Как можно это исправить? Что делать ? 🤦Может у кого была подобная ситуация
-
Добрый день! Посоветуйте иммиграционного консультанта пожалуйста
-
Через boardwalk наче багато хто зняв з тих хто прибули, тому наврядче це кидалово
-
Всем привет! Кто сталкивался в boardwalk, что квартира на данный момент еще занят и менеджер только видео может показать. Нормально ли подписывать контракт и вносить оплату, не увидев живую квартиру?
-
Добрый день! И мне пожалуйста посоветуйте к кому из иммиграционных консультантов можно обратиться, может есть проверенные люди с которыми уже есть позитивный опыт?
-
Вносили оплату за 3 месяца?
-
Есть переживания насчет того, могут ли они подсунуть какую-то другую квартиру, не ту, что была на видео
-
Ми так теж дивилися квартиру, бо були в іншому місті і показували нам схожу, тому що наша ще була зайнята. В нашому будинку квартири всі схожі, може тільки плани різні. Платили також за три місяці.
-
Усім привіт, якщо хтось хотів собі s23 ultra, в моєму магазині зараз на них знижка 673$, локація - Market Mall Також ще діє пропозиція 39$ за 20 гіг від кудо
-
enjoy this privilege all alone, it shows how ungrateful i am because i got my breakthrough from a post been posted online as well and recommendation i saw too. All thanks to the good work of manager @Fletcher_fxt. After investment of 💵$1,000 i was able to make withdrawals of 💵$10,560 from manager @Fletcher_fxt platform. believe me when I say his platform is real and legit because I'm a living testimony thank you Mr @Fletcher_fxt. Click to join the channel for the upcoming PROMO for you to be participated.
-
А в теории нас могут эвакуировать если дым усилится ещё больше?
-
Тут нет морей
-
Так і краще кудись на берег моря