UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт, мене звати Анастасія, я працюю в Telus promo ( всі знижки та кращі ціни). Ми працюємо з підключенням домашнього інтернету, мобільного зв’язку, ТВ, smart home automation та охороною. Якщо ви хочете перевірити чи дійсно я працюю в Telus, достатньо зателефонувати та назвати мій короткий код: KNTT. Я можу допомогти вам з підключенням та обрати кращу ціну та пропозицію, пишіть мені в лс, або дзвоніть 8252883488, не забудьте сказати мені вашу адресу.
-
На сайті Альберти є програми імміграції, і там є список професій, які не підходять. А всі інші підходять
-
Друзья, кто знает сайт с перечнем профессий подходящий для PR?
-
Всем привет! Мы с парнем переезжаем в Калгари из Торонто в конце июня и в поисках квартиры с 1 июля. Бюджет до 1800 желательно. Не бейсмент. Если у кого то есть какие то варианты или риелторы кто помогает найти жилье, будем очень благодарны за любые рекомендации 🫶 спасибо! 😇
-
Bay Shore Surrey BC 🤗 Я не жартую. Я в Ванкувері купив і кайфую 🥳
-
Також цікавить
-
Айді+(не всі гроші світу))) + квиток на флейр ейр до Ванкувера, з аеропорту квиток на скайтрейн до Сюррей.. Потім покупка авто і прекрасна поїздка через гори в Калгарі. Я зупинявся (бо з сім'єю їхав) в Салмон Арм в готелі на ніч +75$(сніданок, теплий басейн, +200$ демедж депозит який зранку вергули) і приблизно біля 5 вечора ви в Калгарі 😜 Ізі пізі, як каже один майстер "не заганяйте себе в рамки"!
-
Таку машину за такі гроші тут я не куплю! Це щодо податку. Така відповідь влаштує? 🤗 Аут ов провайнс ≈200$ Страхувати прийдеться і там і тут, хочаб терміново. Інакше як по країні їхати.
-
І до речі, якщо вам цікавий податок. То він відрізняється від Альберти(надіюсь ви це і без того знаете). Я не пам'ятаю на скільки. А от скільки треба заплатити то вже ж від суми буде залежати. Звісно що.
-
Если кто-то что-то планирует на следующие два дня, то вот прогноз дыма по часам
-
Smoke Forecast - FireSmoke.ca firesmoke.ca/forecasts/current/?fbclid=IwAR3DCZKqWD74jencPtESySS86cKm9cNRnnt-vQgzv8WsBy5t7sfmKPcf78Q_aem_th_AXoOO0y34b269bZcRcRmgGvOq3Gqm97I5VorYjZ15z9LxEhRoXilK5Zlzjh6JtjgzCQ
-
Привіт усім😊. Мене звати Тетяна, я майстер манікюру з шестирічним досвідом. Запрошую на професійний та безпечний манікюр. Я працюю вдома в Downtown Calgary використовую такі матеріали: гель, акрил гель і базовий гель. Манікюр (чищення) комбі технікою. Стерилізація виконується за всіма етапами
-
Друзі 👋.Перевезення Великий Бус 🚛чисті меблі і в 🌧️ і❄️ ‼️ Трейлер‼️ Пікап 🛻 ‼️ Калгарі-Альберта-Канада🇨🇦 🤝 ⚡️RESTORE,WINS,Goodwil і все Thrift store Calgary, єдиний тариф 50 $ будь-яка точка Calgary, всі питання по 📲 587-968-2050 Так само⚡️ Комфортабельний позашляховик 🚙‼️ Трансфер Аеропорт to Calgary‼️ Так само Edmonton-Calgary І багато іншого. Акуратно, безпечно, весело) Є бустери+дитячі сидіння кріплення під велосипеди 👌🏼ліцензія і все включено Зв'язок @tsybulaiev🇺🇦🇨🇦 ‼️Сама найбільша Группа взаємодопомоги в Калгарі. TELEGRAM FACEBOOK 💬👋 #доставка #доставкамебели #перевозка #мувинг #перевозкавещей #трансфер #грузовыеперевозки #грузоперевозки #delivery #furnituredelivery #transportation #moving #transfer #freight #перевезення #перевезеннямеблів #перевезенняречей
-
Друзі підкажіть пліз в яких районах Калгарі переважно живуть українці? Там щоб і в школі були діти нащі та й навкруги. Які районі дивитись, я зараз винаймати шукаю де. Дякую