UA to Calgary🇨🇦
-
Я никак не могу понять что происходит, подача налоговых же закончилась
-
Запрошую діток на заняття з баскетболу . Тренування з цікавими завданнями та в ігровому форматі .
-
Аааа...вот оно как, спасибо, а я думала, что они сразу при подаче посчитали возвраты
-
Добрый вечер. Подскажите, как купить проездной онлайн на июль? В приложении Calgary Transit MY Fair доступны только на август. Спасибо заранее.
-
В принципе если будете выбирать между Southwest (SW) / Southeast (SE) / Northwest (NW) - скорее всего не ошибётесь) в идеале берите не слишком близко к центру, и не слишком далеко - и будет вам спокойствие😍 (NorthEast во всем будет хуже всех)
-
Але повинно бути так
-
Зараз так
-
Заповнюю батькам візу. Треба додати фото документів. Не можу зрозуміти чи додались вони. Написано що і додалось і ні. Раніше було по іншому. У когось була схожа ситуація?
-
Всім привіт) У звʼязку з переїздом продаємо наше авто. Ford edge 2018, у блакитному кольорі) пробіг 92тис) шкіряний салон, панорама, підігрів сидінь та всі плюшки) багажник можна ногою відкривати) В особисті можу скинути більш детальний опис та фото) Брали авто в салоні на southeast) є гарантія від дилера на 30 місяців на усе, окрім електронної частини (двигун, коробка, ходова). Є два шляхи покупки) або 29 тис одразу, або 10 тис готівкою та 19 кредит) можна розтягнути будь якими сумами протягом 5ти років) як вам буде зручно) хтось хоче швидко закрити, а хтось довго і мінімальним платежами) тому тут на ваш розсуд)
-
Тобі не вистачає часу голитися щодня? Тобі набридло виростаюче волосся та подразнення на шкірі?? Вихід є!! Приходь до мене на шугаринг/ ваксинг та забудь про ці проблеми на 4 тижні. Мене звати Анастасія, я працюю на професійних матеріалах, в затишному кабінеті у downtown, 638 11 Ave SW. Ціни від $15. Стерильність і якість гарантую. Плюс смачна кава і приємна бесіда зі мною 😉 www.instagram.com/reel/Ctm1UFvLkQ2/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==