UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт,мене звати Анна,я тату- майстер з Калгарі. Запрошую всіх бажаючих до себе на тату. Ціни дуже приємні,зараз діють великі знижки,бо їду з Канади✨ Також завжди маю вільні ескізи в наявності) Більше моїх робіт instagram.com/anicka_tattoo?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
-
Всем привет, кто брал дом на колесах в аренду (не прицеп а именно дом) Дайте референс на хорошую прокатную контору, цена / качество ? indiecampers.com - смотрели условия мрачные дополнительные fee больше в стоимости чем сама аренда (аренда 380 баксов, дополнительные fee больее 400)
-
Всім привіт. Молода сімейна пара з малюком 2 роки шукає житло. Приліт в Калгарі 16.07. Без шкідливих звичок і без тварин. Може хтось бажає перепідписати контракт на інших тенантів чи маєте інформацію за хороші варіанти, будь ласка, напишіть в приват. Всім удачі у Ваших справах!
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Привіт, я Анастасія, майстер шугарингу і воскової депіляціі. Хочеш гладенькі, ручки, бікіні? Літо настало, і це означає, що час позбутися від не бажаного волосся на ногах, руках та інших частинах тіла. Воскова депіляція та шугаринг - це ідеальний спосіб зробити свою шкіру гладкою та сяючою на пляжі. Запишись до мене вже сьогодні! Працюю в своєму затишному кабінеті, downtown, Calgary.Впевнена, ти будеш задоволена 🌸 www.instagram.com/reel/CsbuH0PpjXa/?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==
-
youtube.com/shorts/AveH9DEanWk?feature=share
-
Всё что дальше сомерсета без бомжей и наркоманов, но это на любителя
-
Привіт☀️ Шукаю дівчину, щоб разом знімати житло. Також розглядаю варіант підселення.
-
Вибачаюсь, що з запізненням відповідаю якісь речей у них дуже добра тому готова з цим посперечатися стосовно якості. Ці всі речі вони організували нам абсолютно безкоштовно😊😊😊
-
Привіт, я тільки нещодавно приїхав до Калгарі, є декілька запитань. Де можна поміняти гроші на місцеву валюту, та який банк найбільш підходить для новоприбулих) Завчасно дякую за відповідь.
-
maps.app.goo.gl/YuUmV48LmMb66qY27?g_st=it
-
Або можна USD на канадську банківську карту покласти
-
Ну в мене RBC, інші не перевіряв)