UA to Calgary🇨🇦
-
У нас так же пищала, раз в 30 секунд+- При откручивании не орала)
-
у меня на проводах такая штука (тоесть без батарейки) и все равно орала, я отключил провода - она вырубилась. Теперь ничего не пищит 😉
-
ДАРУЮ Вашій дитині пробне заняття з програмування та розвитку!!! Щоб дитина знаходилась в розумовому та креативному тонусі 🧑🎓- достатньо хоча б 2 рази на тиждень проводити заняття з саморозвитку 👨🏫. Наша ОНЛАЙН ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ 🏫 справиться з цим найкраще 💪. Діти навчаться: 🎯створювати сайти та додатки ( web, Python, Java)💻, 🎯розробляти ігри ( Unity, Roblox, Minecraft) 🎮, 🎯малювати мультики ( Scratch)🎨, 🎯моделювати 3 D моделі ( Blender)🎲 , 🎯знімати відео та обробляти фото ( Digital art)🎬. Діти це обожнюють !!!❤️ Не зволікайте!! Пиши " +" , та забирай свій БЕЗКОШТОВНИЙ урок 🎁🎁🎁
-
-
My life really changed for good after i started investing with Mr Roger , I never knew crypto trading would be this profitable and I'm glad it went well for me. I invested $600 and was able to make profit of $6,050 within 24 hours without paying any fees all thanks to you sir contact him now to start trading 👇👇 t.me/+RftZ3Dcj1SI4MTI0
-
Доброго дня, шукаємо няню для нашої 5 місячної дитини один день на тиждень у суботу на 2-3 години. Всі деталі у приватні повідомлення. Дякую!
-
Эти и еще 1000 автомобилей доступны для тест-драйва и финансирования в Калгари Меня зовут Ян, я с удовольствием помогу вам подобрать автомобиль под ваши потребности и бюджет. Моя ставка 7.99$ на финансирование 10 локаций по Калгари, некоторые авто не успеваем загрузить на вэб-сайт, подбираю только лучшие для наших людей 🫶 Пишите в лс
-
Потрібні моделі для навчання на шугаринг: - 25.07 для інструктора (оплата $25) 11:00 підмишки (безкоштовно) 11:30 ноги повністю 12:30 руки повністю instagram.com/sweet_sugar_calgary?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Для броні місця пишіть ☝️
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Дякую🤝🫶 але в мене безвіз і віза вже просрочені … я в Польщі з 9.02.2022
-
Хочу летіти в кінці зими в Калгарі з Польші. Які доки потрібні щоб через Францію наприклад летіти? Хто як летів?
-
Доброго дня шановні підписники 🤝✊
-
З Польщі? І так само з паспортом як і вмене? З витраченою візою і безвізом, без карти побиту?