UA to Calgary🇨🇦
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування 25$🔥 ⁃ корекція & фарбування & ламінування 40$🔥 ⁃ фарбування вій (у подарунок)🔥 ⁃ депіляція зони обличчя (зона над губою безкоштовно) ТІЛЬКИ 26,27,28 липня діє знижка на ці процедури. Встигніть записатись❤️🔥 Ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Доброго дня, може хтось підкаже або тих хто заїхав до Канади з ЕС і сталкувався з подібним. Якщо ваша віза в ЕС або тимчасовий захист прострочений та 90днів період перебування у зоні ЕС вичерпно, і ви вилітаєте з просроченням чи можуть при виліті скасувати вам рейс до Канади та затримати в Аеропорту або під час перевірки документів заморозити вїзд до ЕС на довготривалий час для громадян України під час війни? якщо хтось сталкувався з подібним будь ласка напишить який у вас був досвід Question for Ukrainians who had familiar experience during flying in Canada.
-
Дівчата привіт. Потрібні моделі для навчання на шугаринг: - 25.07 для мене (інструктора) (оплата $25) - 27.05 для учениці - безкоштовно Салон в даунтаун, 638, 11 Ave SW. 11:00- ніжки повністю, підпашки 12:30 ручки повністю,підпашки
-
Я недавно летіла з Польщі також через Францію документи прострочені були ще в 21 році,то нормально пропустили навіть на це увагу не звернули,головне це віза в Канаду
-
Дякую
-
Дякую
-
5$ вхід Міське озеро для купання
-
Sikome Lake
-
Все озера пригодные для купания частные и доступ у жильцов живущих вокруг. Попроситесь в гости к таковым. Ну или в аквапарк по рекриэйшн пасс
-
Також є відкриті міські басейни майже в кожному районі Також по 5$ Просто в Гугл картах шукаєте swimming pool outside
-
Дякую за досвід. Але потім у Европу назад як би траблів не було
-
Hello 🙋♂️ anyone interested to visit banff ?