UA to Calgary🇨🇦
-
На Kijiji и на marketplace в Facebook пробуйте дать объявления
-
Усім привіт, я працюю в магазині мобільних операторів і наразі маю такі пропозиції щодо тарифів Якщо когось цікавить змінити тариф або оператора чи відкрити нову сім пишіть в пп Гарного дня 🌸 50$ за 40гіг 45$ за 30 гіг 39$ за 10 гіг Кудо/файдо Роджерс 55$ за 50 гіг 20$ дзвінки і смс
-
Доброго дня! Буду дуже вдячна, якщо допоможете з пошуком роботи або щось підкажете 🌷 Коротко про себе: - вища юридична освіта - 15 років юристом у Міністерстві (перевірка та написання нормативно-правових актів) - 10 років у веденні власної справи (ідеї для дизайну з виготовлення декору з дерева та інших матеріалів, реклама, фото/відео, робота з клієнтами, оформлення замовлень) - середній рівень англійської мови - проживаю у м. Калгарі (Seton) - маю водійські права Можливо комусь потрібні люди з таким досвідом або ж у когось був схожий досвід і може поділитися корисною інформацією.
-
Вітаю 🌺запрошую на зустріч для літніх людей ❤ 27 липня о 17:10 годині в Центральній бібліотеці Калгарі👌 Необхідна реєстрація☝ можливо вашим матусям або бабусям не вистачає спілкування, то я з радістю допоможу ☝ Планую цей захід зробти регулярним, та безкоштовним ☺ На першій зустрічі, ми обговоримо актуальні проблеми з якими зустрілись люди при переїзді до Канади🙏🏿 Можна з собою брати напої та солодощі, для комфортної атмосфери ☺ Також, подробиці можна запитати в мене в приватні повідомлення або в групі t.me/+SgXXGmxjxXhlMTBk
-
Перепрошую, можливо не зовсім коректро було, але не знала як написати, щоб було зрозуміло 😌
-
Добрий день! Guys, хто орендував житло через управляючу компанію. Ви давали свій CIN? Чи питали у Вас? Бо в нашій заявці потрібно написати, а я переживаю за це.
-
Все добре? Вам одобрили без CIN?
-
Since I started investing with this company my entire life has transformed,I'm now financially stable been free from debit cashing out $5000 weekly basis hurry up and start now all thanks to Mrs @Marygtp a woman with a heart of gold. Click on the link below to contact her, Invest and watch your money grow like grass . t.me/+UEV7wm4kPWExMFh
-
Привіт всім🫶 Я ліцензований майстер перманентного макіяжу в Калгарі Допоможу підкреслити вашу природну красу та заощадити ваш час. Працюю у всіх топових техніках ПМ, будь-якої складності Досвід у ПМ більше 5 років. Для консультації та запису пишіть у приватні повідомлення. Буду рада знайомству Локація студії - 1530 9 Ave SE Всім гарного настрою🌺 Мій інстаграм instagram.com/pmuby.yuliana?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
I want to thank my manager Mrs @Marygtp for her good works in my financial life and letting me earn a big profit. I started with $200 and I was able to earn $5000 under 24 hours of trading and I was able to withdraw without any delay of such ... No disappointment, no struggling Am very happy for the love and transparency You can click here to also earn massively without any commission t.me/+UEV7wm4kPWExMFh
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі 30 Липня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHLL3ZQvTVAEOUgxzRI2gtEAWLVSTeoggOEPmWa7bbin5ODg/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Нотаріально засвідчувати нічого не потрібно. Якщо маєте дітей, можете перекласти свідоцтво про народження (знадобиться для школи), підійде навіть самостійний переклад. Більше нічого не знадобилося. Якщо виникне потреба, все можна перекласти в будь-якому українському бюро перекладів онлайн.
-
Здравствуйте🌷 Меня зовут Юлия Я парикмахер колорист💇♀️ Я за здоровье и качество ваших волос.Работаю по адресу: 6449 Crowchild Trail SW #6, Calgary, AB T3E 5R7 Мои работы можно посмотреть здесь: instagram.com/danaeva.hair?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
-
Усім привіт, я працюю в магазині мобільних операторів і наразі маю такі пропозиції щодо тарифів Якщо когось цікавить змінити тариф або оператора чи відкрити нову сім пишіть в пп Гарного дня 🌸 50$ за 40гіг 45$ за 30 гіг 39$ за 20 гіг Кудо/файдо Роджерс 55$ за 50 гіг 20$ дзвінки і смс