UA to Calgary🇨🇦
-
Ну надіюся, що до квітня. Бо я з нашим менталітетом як в нас звикли часто, «а саме пройде» тягнув з осінь, а як почав відчувати, що треба пломби то зрозумів, що саме не пройде. В мене паперова карта є, але сказали, що по ній не можна, тому сьогодні відправив на виготовлення пластику в Едмонтон експрес поштою, надіюся все-таки до квітня)
-
Вітаю! Маю таке, я працюю вже майже 9 місяців на фірму по професії яка підходить на програму Alberta opportunity stream. Справа в тому, що моя фірма почала працювати в Альберті близько року тому, головний офіс знаходиться в Британській Колумбії, але всі податки я сплачую саме в Альберті. Питання полягає в тому чи підпадає моя компанія під цю програму, чи там є якісь нюанси та критерії? Можливо хтось звертався з подібним питанням до консультанта і може поділитися його контактами , щоб я уточнив своє питання? Буду дуже вдячний за будь-яку яку відповіді
-
У д a ^ ё н н а я п 0 д р а б 0 т к а Б е с п ^ a т н o е о б y ч e н и e 380$ в н е д е л ю П о д р о б н е е в Л С
-
Приветствую! Ищeм людeй - готовых на взаимoвыгoдном сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeму фpилaнc прoeкту (тестирoвaние сетей). Помoжем разoбраться на прaктике если нет oпытa. От 20 лет. Непoлная занятость. По вопросам пишите ему в л.с: @KlimV_crx
-
t.me/prcuaet Там часто відповідають міграційні консультанти
-
Доброго ранку) Підкажіть хтось знає у Калгарі нашого трихолога?
-
Your company is Really trusted to do business with i invested $350 and I made a profit of $3,500 in just 24 hours watching my account growing, I was so happy because I have not seen this before, I was instructed to invest that's all, I have introduce my friends and others to this very company, Results Is Sure, just click on the link below... @Rachke_Elizabeth t.me/+Kh3G_mhfpWY1ZTlk t.me/+Kh3G_mhfpWY1ZTlk
-
Добрий день, моє ім’я Єлизавета. Я працюю в ділершіпі Heritage Honda Calgary, ми маємо пропозиції на нові автомобілі Honda, а також різноманітний вибір Used (БУ) автівок різних брендів на ваш бюджет. Наша компанія з розумінням ставиться до ситуації, в якій опинились українці. Тому, наш персонал зажди підбирає доступні автомобілі, а фінансовий відділ допомогає отримати одобрення від банку для всіх Українців з Work Permit. Можно в будь-який час зробити тест драйв, та отримати всю необхідну інформацію про автівки. Наша адреса 11609 40 Street SE, Calgary Номер для зв’язку 6475375828 (Єлизавета). Буду рада вам допомогти!
-
Всем пришли алерты?)