UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
О кстати мне жена недавно вспомнила, шо я голосовал за Куницкого года 4 назад🤣
-
Кто был в Канада сервис недавно. Что по очереди? Долго ждать?
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
Вітаємо! Ми - українська туристична компанія в Calgary 🇺🇦 🇨🇦 Пропонуємо авторські тури на автобусах або індивідуальні тури на автівках мальовничими краєвидами Альберти та Банфу! 💪 Українскькі гіди та українські ціни! 🇺🇦🤗 Поїздки від 49$ 🗻 Подорожі по скелястих горах, хайкінг, прогулки по затишних вуличках Банфу, купання в гарячих джерелах, катання на тюбах, конях і навіть політ на літаку над містом та горами, кемпінг та рафтинг - завдяки 10-річному досвіду в туризмі ми точно знаємо що допоможе вам позбутися накопиченого негативу, навести лад в думках та відновити сили! 🚌 Кожний маршрут ми розробляли самостійно аби Ваш відпочинок був повний позитивних емоцій, гарного настрою та незабутніх вражень! Відгуки задоволених клієнтів - не дадуть нам збрехати ✅ Наш транспорт обладнаний кондиціонером, обігрівачем та усім необхідним для вашого комфорту 🚐 🚙 🌤️ Маємо всі необхідні страховки та ліцензії для перевезень! Підписуйтесь на наші соціальні мережі та слідкуйте за розіграшами безкоштовних квитків до неймовірної краси Канади разом з нами! 😍 www.instagram.com/uuadventures www.facebook.com/banfftrips Розклад поїздок: tickets.uucalgary.com/o/1 Підтримаємо українську спільноту в Канаді разом! 🇺🇦💪 ❗️❗️Наразі розігруємо 2 безкоштовні квитки на 31 березня в Банф. Деталі - www.instagram.com/reel/C4qXFCzNHY4/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== ❗️❗️
-
Мы вчера в горах кабриолеты видели)
-
Я вообще не понимаю проблему сделать узи… я год была без доктора и дети также.. я вообще не любитель этих дел и девочка взрослая слава богу. И как только понадобился врач нашла русскоязычного, может он не Мега супер классный мне как человек.. но… выслушал посмотрел, дал сдать кучу анализов, отправил на узи, перезвонил после всего трижды и сообщил мне, что у меня все в порядке. Но если что в любое время обращайся, сказал он. Я вообще принципе не встречала тут плохого отношения ни к себе, ни к детям. Да, я не могу найти работу до сих пор.. уже год … но я не могу сказать, что плохо детям, плохо мне… плохо мужу.. что нас обижает кто либо чем либо. Люди встречаются только открытые и искренние. Может вам стоит немного позитивнее относится к окружающим и мир изменится ?
-
В Калгари кстати очень удобные лавочки да и можно качественную палатку купить, я бы наверное выбрал палатку так как лавку бы с кем-то пришлось делить
-
Может у вас нет запросов и ожиданий, а с врачом повезло. Как говорится у меня такая же нога но не болит. Кем работаете)
-
Салом их феррари натирал
-
Арабы чё
-
Мы тоже поначалу радовались и ловили облегчение, что вот... можно пожить будет три года спокойно и язык всего-то английский наконец-то... Отрицали негативные комментарии, мол это чей-то опыт, у нас будет свой...уже через полгода я просто лезла на стену из-за несправедливости и низкого уровня жизни, сервисов и перспектив
-
Живет полноценной жизнью для себя и семьи?
-
Многие не умеют держать спортивный спор
-
Хз. Барышня в тему залетела
-
Так а кто удадил...
-
А чо удалили, она по адресу. В этом чате всегда фан 😂