UA to Calgary🇨🇦
-
Привіт👋 Якщо хтось любить стендап, то щиро рекомендую прийти в цю пʼятницю) Будуть роздавати українські глазуровані сирки на вході 😋
-
Завтра апоинтмент сделаю туда
-
Балансировку он сделал но мне развал нада делать и он дал мне контакт за 100 гривен для этого
-
16 радиус. Я у него же купил бушную резину и за 85 гривен он мне ее поставил
-
Бо я скуф с выходными во вторник и среду🤴🏻
-
Я б от сходил но каждый раз проебываюсь та и нескем так шоб побухать
-
Доброго вечора вибачте що вмішуюсь, але я знаю цих хлопців з постера, вони дуже сильно підвищують ціни за квитки і взагалі не вартує того, а стендап про який вище говорять він буде в цю пʼятницю, безкоштовний і завжди таким був, ми з дівчиною вже три рази були і це дуже круто все українською і можна купу призів виграти, хоча за вартість я згадав ми кинули по 20$ останній раз бо писало будь яка паперова купюра, але дехто і копійки кидав 😅
-
Хер с вами, кому ёлку за 50 баксов? Я аукцион с ней устрою чувствую
-
Ищу партнеров в команду для получения доп.дoxoда. Удаленно, с телефона, или компьютера. За деталями пишите в ЛС
-
Treten Sie diesem großartigen Unternehmen bei, um Teil des Gewinnerteams zu sein. Es handelt sich um eine 100 % garantierte und seriöse Investmentplattform mit erstklassigem Service und ohne versteckte Gebühren. t.me/+hr_3G8SXbScyNzI0 Wenn Sie ein geringes monatliches Einkommen haben und nach einer Möglichkeit suchen, eine weitere Einnahmequelle zu schaffen, die weder Ihre Zeit in Anspruch nimmt noch Ihre Arbeitszeit stört, oder wenn Sie im Ruhestand sind und etwas brauchen, um weiter Geld zu verdienen, treten Sie unserer Plattform bei, um online mit Ihrem Telefon oder PC Geld zu verdienen. 💹 💯💯 Auszahlung @Helpagent01 Keine versteckten Gebühren Gute Auszahlung Schnelle Zahlung und Auszahlung