UA to Calgary🇨🇦
-
Я в Kensington pc repair сдавал, только они дохера просят 2104 Kensington Rd NW #1, Calgary, AB T2N 3R7
-
Збс я попал под град, слава богу бус приехал быстро
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть у лс, кому надіслати посилання🙂
-
Anyone willing to work Morning shift 9am-1pm & *Evening shift 5pm- 9pm. (Paid Daily) WhatsApp +1(765)997-8508
-
📍Щодо додаткового заробітку 2-3 зміни Неповний робочий день - Робота онлайн, Розклеювання оголошень Няня 👩🍼 ,... Досвід не потрібен. Зарплата $200- $310 {ФІКСОВАНА ОПЛАТА} - Мінімальне знання англійської мови - Надішліть «ТАК, щоб подати заявку». ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. * WhatsApp - +1 (713) 564‑1892
-
Если пить пиво одновременно, то норм. 🤌
-
Я в таком рисую. Но реально больше часа-два и голова болеть начинает.
-
Кoмy интepeceн дoпoлнитeльный дoxoд yдaлённo, пoдpoбнocти в личныe сooбщения! Пpoсьба, млaдшe 18 нe писaть! Этo нe наpкoтики,и не экскорт.
-
Кoмy интepeceн дoпoлнитeльный дoxoд yдaлённo, пoдpoбнocти в личныe сooбщения! Пpoсьба, млaдшe 18 нe писaть! Этo нe наpкoтики,и не эскорт.
-
В BestBuy где-то на Мальборо вроде,есть открытый стенд чтоб попробовать,я все никак не доеду попробовать PSVR2 😁
-
Суд скасував штраф ТЦК у 25 500 грн, який чоловік отримав, бо не повідомив про одруження і народження дітей. Про це пише Судово-юридична газета. Як зазначив суд, не можна штрафувати за неповідомлення даних, які і так є у держави 🤔 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Я узнавал,там есть демонстрационный стенд 😉
-
Вроде в этом 😉👌