UA to Calgary🇨🇦
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean. (Get an ad-free license to disable future credit message)
-
Если тянуть за правильную удочку то ещё та
-
Кухоль пивка этому искреннему скуфу.
-
Вообще да, я считаю шо взрослому и околоскуфского возраста человеку ВР без надобности. Разве шо рисовать и моделировать но то ж не для всех. Игры там для детей
-
У меня прививка я ж ландшафтный дизайнер-архитектор по образованию.
-
Хай панове индусы этим занимаются.
-
Не, я испытываю фашизм к огородам
-
Мне кажется вы неправильно используете термин
-
Привіт 🙂 Шукаю нового сусіда (або пару, ч/ж), адекватну та охайну (!) людину. Орендую затишну 2-bedroom квартиру від “Mainstreet” (дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон), 3-й поверх 4-поверхового будинку. Адреса: 205 Heritage Drive SE. Дуже гарне, тихе місце, без бомжів/наркоманів (через дорогу є police station). Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців. Гарний менеджер будівлі. 10 хвилин пішки від станції c-train “Heritage” + достатньо автобусів. У пішій доступності від Walmart, Dollarama, Superstore і т.д. Загальна сума: 1800 у місяць + 18 страховка (по 909 на кожного відповідно), включає воду та опалення.
-
Я читаю иногда откуда овощи там Индия часто мелькает
-
Організую онлайн-тиждень з освоєння затребуваних IT-навичок для дітей та підлітків! Проводиться безкоштовно в онлайн-форматі👩🏼💻 Вивчимо один із напрямків на вибір: створення ігор та мультфільмів, розробка сайтів та додатків, дизайн сайтів та логотипів, цікава математика. В рамках онлайн-тижня будуть: IT-профорієнтація, урок з викладачем, на якому створите свій проект, курс з нейромереж та інші активності🙂 Дитина розширить кругозір, покращить успішність у школі, зможе працювати з сучасними програмами та інструментами, стане самостійнішою 👌 Встигайте записатися та отримати посилання, щоб брати участь😊