UA to Calgary🇨🇦
-
Господи, опять потужный харьковчанин влазил, который забыл как ему я безразлична и в его жизни есть другие женщины))))
-
Даже если это злая как черт рашка и то, что останется от Украины
-
Мой мэсседж был в том, что всё проходит и от соседа никуда не деться, всё равно придется или торговать или превращаться в упоротого литовца
-
То что японцы те ещё мудаки всю дорогу были я в курсе.
-
Сколько кстати Украина сейчас получает за транзит газа в Европу?
-
Проясню, мне абсолютно пофиг, что там у них будет дальше, я не патриот, но меня забавляет поведение всяких говнюков, которые оценивают что-то там в людях из-за языка на котором они говорят. Пусть все учат английский и вообще переходят на него раз какие-то претензии есть.
-
Заздрісно ? 🥲
-
ТЕРМІНОВО! Здається кімната в двоповерховій квартирі з 2 спальнями. З 1 листопада, можливий заїзд раніше. Пропоную в оренду кімнату в затишній двоповерховій квартирі, що знаходиться в гарному районі. Опис квартири: - Спальні та ванна кімната розташовані на другому поверсі. - На першому поверсі є кабінет, кухня, зал та великий балкон. - Кухня повністю облаштована всім необхідним для комфортного приготування їжі. - Є власна пральна машина та сушарка. Переваги: - Дві зупинки громадського транспорту прямо під будинком. - У безпосередній близькості розташовані магазини, зокрема великий Safeway та Superstore. - Район патрулюється, завдяки близькості школи та садочку, тому безхатченків тут немає. Додаткові умови: - Є парковка. - Можливо проживати з тваринами. - Можливо з дітьми, але в такому випадку сума за оренду буде на 200 доларів вищою. Я готова віддати кабінет на першому поверсі, де можна облаштувати дитячу. Ціна: 850 доларів + комунальні послуги (приблизно 100-200 доларів), плюс Wi-Fi. Середня сума витрат становитиме близько 1000 доларів, взимку може бути трохи більше. Адреса: 1707-501 40 Ave NW, Calgary AB T2K 5S5 Якщо ви зацікавлені або маєте запитання, будь ласка, зв’яжіться зі мною! На фото немає зала з кухнею, там зараз речі сусіда, який переїжджає.
-
А чё в Калгари нет хостелов...
-
и снова на арене человек - противоречие пару недель назад ищу соседку без детей теперь уже можно облаштовать дитячу эх, Алинка Алинка согласна я с Вадиком - женщинам нет веры непостоянные существа
-
Алина пыталась найти себя,но где-то в соседней группе прочитал от нее «уезжаю с Канады»,еще одного теряем 😁
-
погоди, так из её объявления выше написано, что уезжает сосед!) эта барышня определённо была бы хорошей парой для актёра))