Ванкувер2022 🇺🇦
-
2008, Днепр ДИИТ
-
Якого року? До 2000?
-
выглядит так, что вам нужно все-таки заменить его. начинать как-то эту процедеру хотя бы. вам же WES не одобрит просто ничего, так как ДП имиджевый центр не сможет им же подтвердить легальность этого документа 🤷
-
Доставка будет дороже?)
-
Новость огонь
-
не до конца понимаю, чем они руководствовались, когда вам додаток на белом листе А4 распечатывали, а не офиц гос бланке. как вредность какая-то. может, им министерство бланки не прислало 🤷
-
Спасибо большое! Будем решать проблему.
-
я родственникам доверенность оставляла, они помогали с дубликатами. нужно с учебным заведением связаться, они знают обычно, что делать.
-
Я в шоке. Вы не знаете случайно можно ли получить дубликат удаленно?
-
сдаются комнаты как сроком по договору, так и краткосрочная аренда. пишем в pm
-
Добрий день, хто знає де можна можна підшити речі?
-
Тут не пожар, а какая-то хрень полная происходит. Несколько десятков копов поймали мужика и втолкали его в машину
-
Кажется, это становится вторым по популярности вопросом после творога. В поиске много раз писали. Сейчас вам кто-то менее ленивый, чем я, скинет ссылку
-
Напишу нашу історію. Ми з Бучі, на другий день війни переїхали до Бородянки, надивилися всього, про що хочеться забути. І після чого в чоловіка почалися страшенні проблеми зі здоров'ям. Куми наші були вже більше року в Абботсфорді, запросили нас до себе. Я з дітьми отримали foil-less visas ще в травні 2022б чекали, поки оформимо всі документи на чоловіка. В Канаду прилетіли в жовтні 2022. Перші 2 тижні жили з кумами після приїзду, потім перебралися в орендований будинок. Я ще працювала на роботодавця в Україні протягом 4 місяців. З грудня вже вийшла на роботу за фахом в Канаді. Можна сказати мені пощастило - перша співбесіда і одразу контракт, колектив хороший, є свої недоліки (наприклад, в пілеглих дружина віце-президента, яку ні вмотривуєш, ні насвариш), та загалом все чудово. Чоловіку було важче за всіх. В Україні у нього був власний бізнес, можливість працювати з дому, спілкування на вищому рівні, жили ми вчотирьох у пентхаузі на 180 м2. Проте англійською він не спілкувався. Добре, що руки з потрібного місця та є розуміння становища вдома. Тому пішов працювати в maintenance на грибну ферму - допомогли куми. Всяке було - супервайзер просив змій половити та осиний вулик знищити, і мотора відправляв знімати кіло так на 80 самого, та врешті за 6 місяців чоловік тікав, гублячи тапки, бо перестав спати вночі та втратив можливість сприймати нормально інформацію вдень. Останні 6 місяців працює на обслуговуванні пакувального обладнання в новій компанії, з нормальним колективом, вчить мову, відходить від стресів. З авто нам не пощастило - моє почало ламатися пів року тому, механік, якого порадили, здер 5500 за ремонт двигуна, якого в результаті практично не торкнувся. Втішаю себе, що то йому треба на лікування совісті... За 1,5 роки прийняли в себе вдома ще дві сім'ї новоприбулих з Бучі (однокласники дітей з родинами). Злітали в Домінікану. З PR поки через високі бали з лютого 2024 знаходимося в стані очікування та сподіваємося на краще.
-
у меня такой бакалаврский, потому что в 1999, а специалист уже в 2001, он вот такой какой надо и подпадает под апостиль
-
Ок, ща пошукаю
-
водд
-
Дякую велике!
-
Народ, про налоги вопрос. Куда вносить доход в виде процентов накапавших на сейвинг счетах?
-
нет, сэр
29 Jan 2023, 04:08
147609/205597
about 3 hours ago