Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нажаль при перекладі дуже часто втрачається значна частина первістного задуму. Так у моєму випадку, не можу похвалитись, що завжди хватаю все. Таки є досить багато абсолютно прекрасних фільмів до сприйняття яких в оригіналі я поки не дійшов. «Карти, грощі, два стволи»- тільки переклад. «Сімпсони» - тільки у неперевершеному українському дубляжі
-
либо китайский) Если речь о Ванкувере
-
Ну раз уж мы в Канаде, то надо делать английский родным)
-
Повністю не згоден! Свого часу придбав телевізор виключно з метою тренування вух до сприйняття мови. Amazon для цього більш ніж придатен. Мова - це мій персональний найбільштй біль та найтяжчий хрест, розплата за минулі гріхи 😀. Намагаюсь максимально виключити з побуту будь яку мову, окрім англійської
-
видел только сабы и то не везде
-
Да, амазон тема, проживая на Кипре без него было никак, но к сожалению каждый раз платил по 20 евро за каждую единицу, прайм там не работает
-
Я вот очень доволен Amazon. Там по моему около $11 в месяц платишь, но помимо стримингового сервиса, который меня более чем удовлетворяет, получаешь еще и бесплатную доставку при покупках. Несколько раз заказывал у них товар в 10 вечера, и получал посылку к 10 утра.
-
Есть еще фридом, он дешевле и стоит около 55$, но и скорость будет меньше
-
Shaw 88 вместе с таксами, скорость - 500мб
-
Через Хитроу