Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я ещё не получила ворк пермит . На данный момент, я в Польше, собираюсь выехать в марте. Пока сижу в Польше, думала пройти medical exam тут( здесь дешевше, да и в аеропорту сразу получу wp без ограничений) ,но чем больше начинала углубляться в тему, тем больше начала сомневаться. Но спасибо большое за ответ, теперь буду знать 🙂
-
В вашем work permit внизу в пометках написано, что вы обязаны пройти этот медосмотр. Проверьте
-
Медосмотр обязателен, без него аннулируют work permit. Переподаваться на снятие ограничений необязательно, если вы не собираетесь работать а этих сферах.
-
Обов’язково та Врач сказала навіть якщо щось знайдеться в крові вони безкоштовно будут лікувати і тд
-
Але навіщо? Я не буду працювати в сферах, те він потрібен повний wp. Одні пишуть, що це необов'язково, інші що без цього роботу неможливо знайти. Просто зрозумійте , я хочу дізнатися чи потрібно мені витрачати час і гроші на те, що може мені не знадобитися?
-
Щоб зняти обмеження з перміту
-
В межах 90 днів обовязково для всіх
-
Людоньки, поясніть мені одну річ Чи є обов'язковим проходити медосмотр? Я вже нічого не можу зрозуміти 🤯
-
Да просто на улице возьмите, их тут тьма
-
Всім привіт , де можна в Ванкувері купити декоративного кролика ? Підскажіть будь ласка.