Ванкувер2022 🇺🇦
-
Не по теме пишу. Можно чат автомобильный вернуть в нормальное состояние без тем пожалуйста 😊 Будем благодарны 🙏
-
Можете позвонить на горячую линию IRCC и спросить, если очень беспокоит. (613) 321-4243
-
Всем привет! Вопрос по медосмотру. Прошли его месяца 2,5 назад, как нам сказали, они сами все подгрузят, ничего делать не надо. Я недавно просто так заходила а профайл IRCC, там вообще никаких изменений нет. Мне не надо менять пермит, тк ограничения не мешают. ) Или я где-то не там проверяю и вообще нужно ли беспокоиться по этому поводу? Спасибо)
-
typing.com заходите, реєструєтесь, щоб результати збереглися і тренуєтесь) Мені особисто дуже допомагає з правописом слів ну і швидкість друку, в деяких компаніях вимагають при влаштуванні на роботу.
-
It’s not the advertising just saw in the gym and thought may be some people need
-
Доброго вечора. В Україні є USD, продали авто. може комусь там треба, на обмін канадських тут. Дислокація Київ.
-
Вы можете связываться с ними на телефоне или на Электронную почту хоть они сразу не отвечают..
-
Disappointed 😅
-
Всим привіт. Підскажіть будь ласка хто вже ходить на курси безкоштовні. Як ви туди потрапили і де краще йти?🙏 Дякую
-
Доброго дня! Шукаю роботу Роздивлюсь будь які пропозиції, включаючи роботу з важким фізичним навантаженням Маю всі необхідні документи для працевлаштування. Англійський лімітований, зараз активно вивчаю його. Якщо хтось має будь яку пропозицію для мене - буду вдячний за зворотній зв'язок в особистих повідомленнях або в комментарях!
-
secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx
-
Дякую)