Ванкувер2022 🇺🇦
-
Поки всі проблеми які виникали - вирішувались досить швидко і безкоштовно, тому не можу погодитись
-
Високий рiвень охорони здоров'я - то напевно жарт(((
-
+ я
-
На якому сайті бронювали консультацію?
-
Наприклад, пізно ввечері після 23:00 на сайті забронювала консультацію лікаря, наступного дня о 14:00 був дзвінок. Виписали потрібний антибіотик та мазь, антибіотик в аптеці дали безкоштовно. Лікуюся, одразу стало краще і зараз проблема проходить. У собачки була проблема зі шкірою та шерстю, виписали два шампуні - все пройшло. Так що на рахунок медицини все швидко і дієво)
-
walkin.ca/
-
Всем привет, кто может помочь с работой и по возможности с жильем? Только не стройка, или подобное, не потяну. Денег почти нет, живу в центре для нуждающихся, работу найти не могу, а без денег никуда не выйти, вот не знаю что делать. Уезжать с Канады тоже не хочу, даже если бы были деньги на дорогу. Канаду на гейропу менять нехочу, оно того не стоит. Я парень 30 лет с английским
-
А кто то помнит как называются hr агентства , они помогают найти работу , и берут потом процент какой то
-
Це платне обстеження?
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Доброго здоров’я! Хто буде їхати у Ванкувер орінтовано через 2 місяці +- і може привезти з собою кота із Львівської області за винагороду, відгукніться🙏🏻
-
Ми по приїзду зареєструвалися в клініці і пойшли обстеження у лікаря. До нього і їздили коли виникла проблема
-
А куди ви зводили с приладу собаки? Виписали без прийому й аналізів?
-
Да. Когда то рекомендовали
-
Взагалі так, але у нас лікар побачив український паспорт і не захотів брати оплату. Надалі вся медицина для тварин платна. По бажанню можна вибрати для тваринки мед страхування, але ми ще не брали