Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я своєму чоловіку навіть не пропонувала… знаючи його натуру, для кролика то буде не частування, а приманка 😂
-
Клас, я коли буваю в районі Річмонду, то завжди забуваю їм якийсь огірок взяти... Треба взяти нарешті)
-
В мене так мама про гусей пише, коли я фотки присилаю. Гарні, типу вгодовані гуси, смачні напевно😅
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка у кого була подібна ситуація. Отримала візу cuaet у березні, відразу і відправила на вклейку візи бо думала що програму кует не продовжать. Через місяць планую їхати в Канаду, але до закінчення дії паспорту 2 роки. Чи можна якось продовжити цю візу якщо зробити новий паспорт?
-
Я теж так думаю. А чоловік мій милується з гастрономічної точки зору. Добре, що ліцензії на полювання в нього немає, тому полює тільки на гриби і то на фермі)
-
Та ну вони ж тут декоративні, як іграшкові на газонах сидять🥰🐇
-
Так, а вам айти специалисты не требуются?)
-
Может вам требуются переводчики или менеджеры ?:) Английский, испанский )
-
Только не говори, что вы делаете CGI для Дюны 😱
-
Тем более, это если говорить про первую уже вышедшую Дюну, что я сейчас делаю я обсуждать не могу) Я тогда еще не работала у них
-
Некоторые кадры, сейчас над такими большими проектами до 30-40 студий постпродакшена работают
-
Кроликів немає в списку 😛
-
Эх, мені б саме по БС. Завтра нажаль не зможу приєднатися, бо буду здавати ielts.
-
Классно, надо бы посмотреть хоть!) Вообще люблю фантастику и фентези, но до Дюны пока не дошла, редко вообще что смотрю😅
-
Круто) Я фанат просто, прочитала всю серию и жду второй фильм оооочень 🥰