Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я не почав топити, а лише сказав вам, що про режисера нічого не казав. Режисер може бути хоч з Китаю. Я не зрозумів, що це має до театру, навчіться висловлювати ваші думки, а потім звинувачуйте мене. Хворе місце, це російська мова? Чи що? Дякую, тепер я буду обізнаний, що режисер організовувала збори. Тут у вас вийшло краще викласти ваші думки, ніж в першому випадку.
-
У нас нестандартная ситуация,мы в первый раз залетаем месяца на 3-4 с визами и улетаем,визы CUAET work, когда вернемся -как только будет возможность ВСЕМ.Поэтому думаем-права Украинские или .если мы возвращаемся и опять будем прилетать(пусть даже через 6 мес),что будет дешевле
-
Ви можете скинути посилання і все! Я скинув, що знайшов! Іншої інформації не було! Ви розумієте чого я так вирішив? Бо все було лише про російські театри з такою назвою! Розумієте як будуються логічні зв'язки?
-
Стоит привязываться ко времени приезда, и стоит учитывать факт кризиса. Особенно в технической сфере. Каждый месяц с ноября по сегодняшний день были массовые лей оффы, которые повлияли на рынок труда. Инвестиции стопнулись, все ждали рецессии, акции упали. Во многих компаниях хайринг и ревью фриз. Нельзя отрицать то, что есть фактом. Много кто из коллег отмечает что в сентябре легко было выбирать среди офферов, сейчас получить оффер в принципе трудна задача и английский тут вообще не при делах. Английский, навыки и опыт играют роль, с ними найти работу конечно же легче. Но когда маркет в таком состоянии как сейчас, то тут английский и опыт не сильно помогают.
-
По перше ніхто не виправдовується! Я не вважаю себе винним, так, як я не констатував, що цей театр російський, я лише написав, що вся інформація яку мені надав Гугл, про російські театри! По друге, я навіть скинув чого я так подумав! При тому, що інформації, в цифровому вигляді, мені ніхто не надав, що я погано шукав, чи ще щось?! Ви можете зі мною поділитися посиланням, де вказано, що це українська трупа, чи режисер?! Я не заперечую цього! Але поділіться будь ласка, і наступного разу, я буду дивитися уважніше! Можливо я не уважний і пропустив це!
-
А что за сфера?
-
+ да, еще и сезонность решает. Всегда летом спад, с сентября прет.
-
Доброго дня. Здаю прохідну кімнату від 1 серпня в однокімнатні квартирі (мені все рівно чоловік чи жінка) Бернабі,до метро 2 хвилини. Поблизу багато магазинів. Ціна 900 доларів плюс світло(влітку приблизно 40 за 2 місяці,взимку ще не знаю). You are welcome на оглядини. 778 875 8823 Лена