Ванкувер2022 🇺🇦
-
Репетитор английского языка в Downtown Занятия 2 раза в неделю ВТ и ЧТ (время обговариваем индивидуально) полготовка к экзаменам CELPIP/IELTS возможно обучение с нуля все материалы для занятий предоставляю Стоимость: $25/60 минут
-
Ну то типу жарт, бо ми тут самі кажемо, що в Ж міра знаходимось:). Але щодо безпеки, то це непогане місце. Багато пенсіонерів спокійних, ніхто не ховає нічого:)
-
Та я не серйозно. Дітям хочеться в більше місто. Але в нас тут дуже гарні роботи, тому якось поки так. В мене прекрасна робота, в чоловіка теж. І будинок знімаємо не дорого. То з гарного. Але часто не вистачає руху:))). Борінг 😭 І наших мало.
-
Мне кажется именно в ж... мира бывает безопаснее всего) Но пока мы слишком мало времени находимся здесь, чтобы оценивать правильно. Пусть дети немного адаптируются, мы тоже, затем можно будет рассмотреть разные маленькие города) Люблю когда тихо и спокойно вокруг.
-
Я поняла) А я серьезно. Меня постоянно куда-то тянет. Что-то новое посмотреть, вечно кажется, что где-то может быть лучше) Хорошая работа это важно) Куда-то переехать всегда успеете.У нас вокруг наших вообще практически нет) Тайцы, канадцы, индусы. Только пару знакомых которые здесь давно живут. Тоска по своей среде есть(
-
Приїжджайте в гості:), поїдемо в Тофіно:)
-
Поміняємось на Норз Ванкувер? Я мрію жити в вашому селі.
-
В мене також, але я не хочу жити в великому місті 😭
-
Та в нас роботи тут гарні🤷♀️
-
Та все просто. Я системі освіти - Програм асістант. А чоловік в айті знайшов роботи (після 10 місяців нарешті)
-
Народ, у мене закінчується скоро віза, я подала на продовження. Прийшов лист, що все гаразд, відправляйте паспорт, але не пишуть куди!))) В листі тільки посилання, а в тому посиланні немає візових центрів в Канаді, тільки пише, що треба прийти особисто, але куди, блін???? Може хтось знає????