Ванкувер2022 🇺🇦
-
Местные моря, пожалуйста 🤣
-
Эгейское ничего
-
Можно кто-то уже где-то гуляет и составит нам компанию, тоже хорошо будет.
-
Ребята, нужна помощь зала. Жена после тяжёлого трудового дня хочет погулять где-то у большой красивой воды. На какое море ее отвезти? 🤣🤣🤣 Мы сейчас на Нью Весте.
-
в октябре?..
-
Клас! В цій річці не дуже покупаєшся- течія сильна, багато здоровенних рибин зростом з людину і ведмедики:). Туди якраз ходять дивитись рибу і ведмедів
-
Это хорошо :))) мы в Норс Ванкувере .. и дочка купалась в горной речке .. хорошо что без мишек 🤣
-
Стемпфолс, це Порт Алберні на острові
-
А где Вы гуляли ? Мы сегодня тоже возле горной реки …
-
ну впринципе да. тут главное бежать не быстрее ведмеда, а быстрее самого медленного посетителя парка. 😎
-
Той парк популярний, там і кемпінг:) То не самі були, людей багато. В лісі теж не хочеться сам на сам з ведмедем зустрітися:). А так можна, як на каналі Діскавері
-
ну, знаете ли... Собаки тоже людей не едят, но кусают очень часто (я не про канаду щас). Так что я лучше не буду испытывать судьбу и с ведмедями постараюсь на одну рыбалку (или за грибами) не ходить 😁
-
Вони не їдять людей, кажуть, що боягузи:). Від зустрічі з людьми на дерево біжать.
-
Та я не задавалась питанням:). Але стало цікаво, дійсно.
-
а я и не говорю что они воинственные. Да -мирные. Да - пожрать пришли. А вдруг захочется МЯСЦА?
-
Ну вони мирні, просто їсти прийшли:). Вони там полювали, їли, а натовп знімав на камери. Цей був метрів за 4 від нас. Демонстративно їв. Також до нас на бекярд приходять - їдять яблука та обкакують все навкруги. Паркан перелазять до нас. Таке ось сусідство:). Яблуня від вікна будинку на 2 метри. Не страшно, вони живуть своїм життям, люди своїм:)
-
и не стрёмно ото вам с ведмедями по лесу гулять????? это надо наверное сперва несколько мухоморов съесть шоб не так страшно было 🙈 А потом уже собирать обычные 😁
-
Цікаво! Я не такий грибник, мої пізнання обмежуються білими, польськими та маслятами. Інші мимо проходжу. Мухомори фоткаю. Точніше, це все в Україні робила. А про те, як з мухоморів щось робити, не знаю. Чула, що роблять