Ванкувер2022 🇺🇦
-
Спасибо, что предупредили. Реально, не знал, что здесь сезонно время переводят😅
-
В телефоне время само переводится если что.
-
Дякую, що поділились фото та враженнями. Дійсно, природа дуже гарна. Обов’язково хотілося б проїхатися вашим маршрут, побачити океан, та посьорфити. Ніколи про це не думала і не мріяла. А тепер думаю та мрію. 😉 Ви - молодці! 🥰👍🤘 Чекаємо нових пригод, звершень, вражень та фотографій вашої компанії 💙💛
-
Ми теж ніколи про це не думали, особливо я:) В кіно тільки. Але це дійсно особливий вид спорту, і він майже для кожного. Зараз немає ажіотажу, бо не сезон. Влітку всі на сьорф їдуть! Вік - від тих, хто тільки почав ходити до досить похилого. Хто як може, як зручно. В минулому році нас повезли в Тофіно хост фемелі. Ми тільки приїхали в Канаду тоді. І тоді наш середній став на сьорф. Але ми тільки дивились. Це був захід для дітей з аутизмом. То ми нічого не платили. І не знали ціни. Але в цьому році ми кайфували!!! Та океан і берег океану - це дуже красиво і грандіозно!
-
Не за что! К сожалению, мы в пятницу по работам и футболам. Но позже сможем планировать иначе:)
-
А смысл туда ехать на машине, дорога дальняя , с Калгари до Торонто дорога ничем не примечательна. Дешевле и быстрее на самолете
-
Я с тобой 💯 согласна. Cross-Canada road trip - это epic. Только я бы ехала от 0 до 0, т.е. от 0-й отметки Highway 1 до ее же нулевой. Это будет от Виктории (если не ошибаюсь, но можно упростить и принять за 0 отметку Ванкувер) и до St John’s, NL. Мы как раз об этом думаем.
-
Ну да, ну да 🤣🤣🤣