Ванкувер2022 🇺🇦
-
Тут піднімалось питання про подовження чи припинення дії програми. Такі рішення приймають саме політики та чиновники з урахуванням загальної політичної ситуації в країні. Мене особисти дико бісять всі ці безпідставні та дурні розмови про расизм відносно кольорових, які вже складають більшість населення та їх продовжують називати дискримінованою меншістю. Для політиків це занадто популярна та безпрограшна тема, частіше згадують тільки міф про глобальне потепління.
-
Ви певно тут недавно і певно не розумієте загальної політичної ментальності. Любий натяк на те, що представники якоїсь окремої нації, тим більше білі європейцв, матимуть якісь переваги перед іншими, тут може коштувати карьєри будь якому політику чи чиновнику. Є певне незадоволення цією програмою з боку інших. Такий гарний привід покричати про расизм ніхто не упустить. Це вже приймає вигляд відкритих виступів. І це не залишиться без реакції. Відносно особливої цінності українців , як емігрантів це просто міф, який приємний нам, але не має нічого спільного з реальністю
-
Спасибо пробую изучить сам. Если будут конкретные вопросы, напишу. Спасибо еще раз!
-
Если не трудно Я вообще пока что не понимаю что значит эти баллы и что такое EE?😅 Можете немного подробнее Пожалуйста 🙏
-
Ему к IELTS готовиться? Если да, то надо поискать именно материалы по подготовке. В библиотеке вроде бы должны быть. Насчет самих курсов не знаю…
-
"И когда речь зашла уже о непосредственно переселении, выяснилось, что я тоже не совсем бесполезный сотрудник, и мне предложили работу там же, в той же компании. Компания российская, самое что ни на есть "импортозамещение, инновации и все такое", потенциал просто космический, надо помочь ребятам с мировой экспансией." Только начал, и как-то желание сразу отпало продолжать читать )
-
А, тогда в LINC надо обратиться, или в YMCA - у них могут быть курсы.
-
Спасибо