Ванкувер2022 🇺🇦
-
Здравствуйте, в icbc можно получить, выглядят как права.
-
Доброго дня! Планую приїхати в Ванкевер через 3 місяці за програмою CUAET. Підскажіть що потрібно робити по приїзду. Куди йти, які документи робити. Поки що не знаю нічого. Чи може де є повна інформація, наче інструкція до дій після прибуття. Дякую!
-
Доброе утро, Прилетела 3 дня назад, сделала sin, телефон, аккаунт в банке, следующий шаг -British Colombia id. Не могу ничего б этом найти, в брошюрах из аэропорта ничего нет, в интернете перекидывает на права, возможно кто-то знает адреса, явки? 🙏🏻
-
-
Бретети - досить дорога опція. Зазвичай ця «радість» коштує десь біля $6к . Канадські лікарі не хочуть доробляти та обслуговувати брекети, які ставив хтось інший. Тому то може бути проблемою. Вам доведеться просто ходити по клінікам та шукати хто візьметься
-
Ребята , подскажите при заполнении анкеты CUET на ребенка (1 год) в конце просит подпись фамилию и имя, но оно не пускает дальше из-за чего может быть ?
-
Вітаю! Хто заповнював аплікацію на visitor візу після того, як прилетів в Канаду за foil-less візою. Підскажіть будь ласка де потрібно зазначити кодове слово Ukraine 2022 для придшвидшення розгляду заяви. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Трошки часу зайняла здача крові , бо було людей багато , але це в мене так ,мені здається в кожного різна інформація
-
Особисто я, все за день зробила..
-
Скільки часу зайняло проходження?
-
Номер міг вже бути в базі. Ми перший раз без картки ходили теж, номер був в них
-
Ну якщо ви по Cuaet і є msp то нічого платити не треба
-
Ми теж на днях ходили до лікаря бо чоловік захворів дуже Чекали 2,5 години десь. Теж всі тихенько чекали і лікар був хороший У нас ще не було msp, але прийняли безкоштовно без проблем
-
Прийшов лист що все безкоштовно) Все Ок Дякую ха рекомендацію