Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дякую всім, хто по магазинам підказав. А ще хотіла би запитати, у тих хто тут мабуть вже довше ніж ми, або набагато довше- як і де ви шукали і знайшли першу роботу? Донечка наша майже пішла в сад і я маю надію найближчим часом щось знайти , але не знаю з чого і де почати, точніше розумію що починати треба з резюме, але декрет в 3 роки не робить мене суперським кандидатом серед багатьох резюме. Хоча із плюсів - у мене є гарна англійська. Поділіться будь ласка досвідом. Буду безмежно вдячна!
-
Спасибо, хочется свежее чистое красивое место, Харисон на мой взгляд чуть позднее, когда на пенсию пойдем. Вистлер - не стоит того, чтобы туда постоянно ездить, хочется нового. Parksvil- это Ферри. Надо 4-5 часов машиной. Без воды или посадок/высадок
-
Друзі голосуємо за Україну , Євробачення у розпалі , для голосування треба зай и на сайт www.esc.vote Обрати ( увесь світ ) ввести номер картки Канада і зіп код. 1 голос 0. 99 центів. До 20 голосів можна. Трансляцію на укр каналі можна подивитись tv.kyivstar.ua/ua/live-channels/55efdb75e4b0781039bc0a3c-suspilne-kultura Реєстрація безкоштовна ( канал Суспільне культура )
-
Треба відштовхуватись від досвіду. Не-канадська освіта без досвіду, за малими винятками, мало чого варта, бо конкуренція буде з випускниками канадських навчальних закладів.
-
Дякую! 🙏Треба пробувати.
-
А коли фах не відповідає досвіду?) Я турист і робітник готельної індустрії за фахом, але досвіду там 0, під життя провела в продажах, в саппорті .
-
Это за Украину дают по 99 центов? А немцы скоко платят? Ну или кто там побогаче
-
Молодих багато, дипломи у них місцеві є. В теорії - виберуть їх. Але від часу до часу вони починають в телефоні залипати або з керівництвом сперечатися, що ось це не зроблю, бо мені не подобається. І тоді роботодавці розуміють, що потрібні відповідальні люди.
-
Дякую вам! Буду шукати, вже створила профіль на LinkedIn , сподіваюсь дуже скоро зможу поділитись приємними здобутками 🤞
-
Дякую вам, дуже надихаюче.
-
Exploitman