Ванкувер2022 🇺🇦
-
Что именно далеко, подъемник? Мы в августе ездили, сыну 9 лет, был в восторге)
-
Была лекция Невзорова сегодня в Ванкувере.
-
У мені 3 Паспорта потеряли
-
Ну вот такой у меня осадок остался. Но я не жалею что сходил.
-
Доброго дня, мене звати Ксенія, я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами. Маю свою команду, займаємось просуванням бізнесів у соціальних мережах. Пропоную широкий спектр послуг: - SMM -таргетована реклама Fb/Inst -Google та YouTube реклама -розробка сайтів -SEO -Tik-tok реклама -чат боти Щомісяця ми залучаємо від 100 потенційних клієнтів у різні види бізнесів. Ми просунули понад 120 компаній. Viber- +380970511858 Telegram- @alina_stanitska Instagram- www.instagram.com/stanitska_alina?igsh=MTVqaGJsdWtsY3FxOQ== Якщо ви зацікавлені, пишіть "+"
-
Получается я
-
И я почувствовала возле метротауна
-
Друзі, мої вітання! 👋 Я шукаю людей в свою команду.🔎 Якщо тобі подобається працювати в сфері "онлайн", ти прагнеш розвиватись та завойовувати нові вершини, приєднуйся саме до нас! 🌟 Робота полягає в веденні листування в чаті.🖥 м.Київ📍 Наші умови: - Графік 5/2⏱ - Щотижневі виплати - ЗП від 35 000 - 40 000💰 - Оплачуване стажування👩🎓 - Велика бонусна сітка 📈 - Іногороднім надаємо житло🏠 НІЯКОЇ ОФІСНОЇ ІСТОРІЇ🙅🏼♀️ Без дзвінків, скаму, дейтингу та іншого⛔️ Для більш детальної інформації - звертайтесь в особисті повідомлення! 📬
-
Никто не сомневался)
-
Всем хорошего четверга
-
В компанию "CryptoHouse" потрібен співробітник для формування клієнтської бази. Компанія спеціалізуєтся в напрямку криптовалюти . Ваша задача - проінформувати зацікавленого клієнта виключно в чат-режимі по заробітку через криптовалюту. Працюємо тільки з горячим трафіком, та на офіційних біржах.Знаходимося в центрі міста Київ.Виплати щотижневі.Розглядаємо кандидатів без досвіду , до 30 років.Новачки заробляю 10000-12000грн на тиждень. Виплати щотижневі.Робота тільки з офісу.