Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всем добрый день,у меня назрел вопросик Хотим полететь в Канаду(1 взрослый,2 ребёнка до 17 лет) по программе CUAET Надо на каждого заполнять отдельно визу(3 раза заполнять Application for a Visa) или можно просто указать как семейная виза и заполнить троих человек?
-
А ще можна про оформлення в аеропорту. Дякую.
-
Точно не пам'ятаю. Цим займався чоловік. Здається Візеір до Риму. Потім ВестДжет до Калгарі і далі. Купили додатково 20 кг. Та по п'ять кг на кожного в ціні квитка. Нас троє з дитиною.
-
Скажіть ще, будь ласка, летимо з Польщі у Ванкувер. Перше місто в Канаді-Калгарі. Пересадка дві години лише. Ви, здається, писали, що все оформлення відбувається по прильоту в країну, а не в кінцевій точці. І що якщо не встигаємо на пересадку, мають компенсувати квиток. Чи надати безкоштовний. Чи це так? Щоб розуміти час, коли приблизно прилетимо і сказати людям, котрі нас будуть зустрічати. Тобто якщо маємо прилетіти у Ванкувера близько 19:00. То прилетимо невідомо коли, вірно? Залежить від оформлення в Калгарі та від того на коли буде наступний квиток у Ванкувера?
-
Теж цікавить. Достатньо двох чи потрібно з бустерною. Знаю, що багато роботодавців вимагає вакцинацію. А чи достатньо дві чи потрібно обов'язково три?🤔
-
Здравствуйте! Я сейчас нахожусь в Германии , с двумя детками . Хочу переехать в Канаду, как мне это сделать ? Спасибо за ответ !
-
1. Мужчина 2. 37 3. Электрик с 15 летним стажем работы, также есть опыт работы в строительной сфере (покраска, кафель, ламинат и др.) 4. Альберта(Калгари), но если будет работа, готов ехать в другой город или любую относительно недорогую провинцию 5. Нужно жильё 6. Языка не знаю, нужна помощь 7. Планирую в мае. Еду с женой и четырьмя детьми. 1. Женщина 2. 36 3. Учитель, няня 4. Альберта( Калгари) или другой город 5. Нужно жильё 6. Нормальный 7. Май
-
Может вы знаете в Торонто человека, которые может встретить?
-
Вы пожалуйста не нагнетайте обстановку.
-
Спасибо большое 😊