Ванкувер2022 🇺🇦
-
в мене айфона нема... (
-
якось некультурно звучить... не думаю шо мені треба з ними знайомитись...
-
ОпСоС который (Оператор Сотовой Связи)
-
хто такий Оператор?
-
Так там же платить надо
-
Поздравляю) А что по USDC? Стараюсь ее использовать тк. кажется стабильнее usdt
-
День добрый.Мобиранися приехать в Ванкувер с мужем и детьми.Как быстро идёт процесс адаптации и как быстро можно найти работу?
-
Спасибо.Буду рада любой информации
-
Какого рода информацию вы ищете? Здесь информация может быть только одна: Вы приезжаете в Спарту. От того, насколько сильно вы хотите здесь выжить напрямую зависит ваша адаптация. Если в первые недели по приезду вы готовы грызть землю, бороться и делать невозможное - то вы быстро найдете работу, жилье, устроите детей, наладите быт и досуг. И тогда можно будет расслабиться и получать удовольствие от жизни в прекрасной Канаде. Если вы сначала расслабитесь, а потом начнете пытаться здесь выжить - то адаптация в ужасной Канаде будет сложной и болезненной. Мы первые пару недель жизни здесь жили в обнимку с лаптопами, рассылая резюме, ища жилье, устанавливая контакты, бегая по разным организациям в поисках работы. Мы практически не спали. Наши дети были предоставлены сами себе, сами себе заваривали Минину и варили покупные вареники. Это был очень тяжелый, но короткий период. Мы очень старались и, я считаю, вполне неплохо в итоге устроились.
-
Поняв, дякую 🙏
-
Всем доброго утра! Может кто знает как и возможно ли добавить компас кард в apple wallet?🫠
-
Всім бадьорого ранку! Скоро 100-річчя парафії Св. Марії і українська церква Покрови Пресвятої Богородиці чекає кожного з Вас за адресою: 550 W 14th Ave, Vancouver (в кількох кварталах від метро Бродвей-Сіті Холл). Розкішний храм збудований у минулому сторіччі нашими українцями для нас. Добрі священники, служба українською мовою, неймовірний хор, величезні вітражні вікна, гарні ікони, зручні скамійки з подушечками, ігрова кімната для дітей, чаювання після служби Божої. І відвідує службу 25 бабусь і 10 молодих людей. Бачила на власні очі в Торонто забиті дошками церкви, є така церква в Річмонді з якої зробили секонд-хенд. А нас в цьому лише чаті 3,5 тисячі активних енергійних креативних, які можуть просто в цю неділю відвідати і підтримати нашу українську церкву. Не іде мова про пожертви, але можемо помолитися за перемогу, за українське військо, за рідних, за дітей, за майбутнє. Недільна служба на 10:30. Також іде мова про те що це чудова готова можливість нам з вами спілкуватися, вивчати мову, книжечки до служби мають переклад англійською, а прихожани або приїхали дітьми або вже народжені тут. Також нагода допомогти батьківщині зборами. Можна долучитись до ліпки вареників по суботах. Можна організувати дитячі клуби. Церква має велику територію і багато будов на різні урочистості, великий паркінг. Це монастир, є будинок престарілих. Додаю фото з пам'ятної книги та самої церкви. Сердечно запрошуємо кожного!