Ванкувер2022 🇺🇦
-
Привет Оболонь) Вспомните еще как там торфяники горят и дышать даже в квартире тяжело не то что на улице)
-
-
Купуйте карту, попавнюйте в терміналі (краще мати готівку), далі як будете їздити то в автобусах і на виході з метро буде писати залишок на карті
-
Я купую проїзний на місяць на одну зону 110са. Залежить вартість від того на яку відстань їдете. Наскільки я пам'ятаю від 2.5 до 5 дол може бути вартість проїзду. Знову ж, як писали вище, якщо протягом 90 хв ви їхали 30 хв на скайтрейн, потім 15 хв гуляли і взяли автобус, то по суті автобус безкоштовно, так як проїзд оплачується за 90 хв
-
Якщо багато їздите, то можна купити на цю ж карту проїзний на одну/дві/три зони. Краще проїзний купувати вже коли матимете роботу і будете розуміти як часто потрібен транспорт
-
Курси називаються link чи mosaic, точно не пам'ятаю, так як на них не попала. Але на сайті треба заповнити анкету, приїхати здати тест і вас запигуть в онлайн чи оффлайн групу
-
Поищите по истории этого счета по словам TransLink, compass card, compasscard, проездной, метро, автобус 😉 много раз писали
-
Там есть разные варианты планов на месяц, например. Я в начале просто кидала на нее деньги и ездила. В течении 90 минут можно делать любые пересадки, это будет считаться одной поездкой.
-
Этой картой можно зайти и в метро, и в автобус)
-
Привет) в автоматах возле входа в метро надо купить карту compass - не помню точно ее стоимость, в районе 6-9$. После покупки карты compass - в этом же автомате кладете на нее деньги)