Ванкувер2022 🇺🇦
-
Скажіть по візі Cuaet можна заїзджати просто, як турист? Чи потрібно обов'язково оформляти дозвіл на роботу?
-
Кошт страховки зростає тільки якщо ви були винні у аварії. Тобто я була в аварії, не з моєі вини, і на кошт страховки в мене це не вплинуло.
-
Як мені здається тут обов’язкова страховка це як в Україні КАСКО+відповідальність перед 3 особами. Тобто вам повинні в будь якому випадку заплатити за вирахуванням франшизи (deductible), але вартість страхування зросте, тому якщо лише невелика подряпина можливо краще і за власний рахунок зробити
-
Хозяин ресторана, как и я очень любит свинину. В наш последний визит, он сказал - в следующий раз я тебя удивлю. Удивил не то слово 😁 Свинина в беконе, с хрустящей картохой ууууу 🤤🤤🤤 Друзья, если будете в Port Alberni, обязательно посетите Starboard Grill restaurant. П. С. Админ, я приглашал на "кофе" именно туда 😛
-
Про одну точно слышали, на математику хотели ходить туда , если очень нужно могу уточнить
-
У вас є пошкодження машини? Ремонт покриє страховка, за винятком deductible. І в поліцію не обов‘язково відео - достатньо опису ситуації. Вони нікого не знайдуть, але все одно треба зробити репорт. Напишіть мені у приват, якщо треба допомога у спілкуванні з ІСВС, бо я відчуваю що щось губиться у перекладі.
-
Вже все зробили в Icbc сказали що страховка нічого не покриває, бо всі живі здорові і нема номера машини, сказали що в поліцію тільки з відео йти, якщо найдуть його то його страховка може покрити мою машину, моя страховка просто не покриває мене а тільки машину яку я вдарив і це якщо я був винен, а в цій ситуації він виїхав на встрічну смугу був в невдекваті
-
Це зовсім інший тип страхового покриття, що має назву comprehensive і покриває випадки, які ви не здатні контролювати ( в т.ч. пожежа, вандалізм, крадіжка). Франшиза 300 доларів не у всіх, адже є вибір між франшизами.
-
Ця сітуація зветься «hit and run». Ви робите репорт в ІСВС та в поліцію як hit and run. Страхова покриє, можливо що буде треба чекати трохи довше.
-
Моєму товаришу розбили скло на парковці, звернувшись особисто до поліцейських на вулиці, вони порадили звернутись до поліції із заявою, отримати номер вашої справи і із цим номером звернутись до ICBC. Так і зробили, 300 доларів покрили з власної кишені (це у всіх така франшиза), все інше за рахунок страхової. В поліцію звернення зробили онлайн, оскільки по телефону не додзвонились. Раджу і вам так зробити.
-
images.drivebc.ca/bchighwaycam/pub/html/www/18.html НА цьому мосту, як і на більшості інших, є веб камери. Ідіть до поліції та пишіть заяву. Саме поліція має звернутися до дорожньої служби із запитом на відео того дня та часу, щоб побачити номер авто, що призвело до аварії. І всім дуже раджу користуватися відеореєстраторами.