Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я вам до того що на ворк биси не розраховуйте від слова зовсім! Шукайте самостійно, можливо щось вийде швидше і вдаліше. Я поки що знайшла роботу де роботодавець забовязався забезпечити підтримку у документах пов'язаних з подальшим поданням на ПР. Це важливо якщо ви захочете тут залишитися. Якщо ні то можна на 20-25 доларів знайти неофіційні роботи.
-
Розкажу досвід свій з резюме. 250 розіслані, і під кожну компанію своє резюме. Бо тут люблять акцент на те чим ви саме можете бути корисним для тієї чи іншої компанії. Так от відповідь почала отримувати після 4 місяців після розсилки. Зважаючи на те що моя професія потребує сертифікації, то майже в всіх відповідях було на це мені вказано. Але було і але, я можу виконувати для когось роботу, отримувати меньше, але це не підходить по коду для ПР. Із 250 відподей було 10🤣🤣🤣
-
Да .. практически так и писать. Еще пару строк какогото подобного опыта . У всех у нас был в жизни опыт .. разный его просто оформить надо. И продавали и убирали и нянчили .. и тд. Выстройте свою логическую историю в соответствии с возрастом. Выучите ее наизусть.
-
🤷🏻♀️суровые реалии .. и да уже писалось неоднократно - при подаче на survival job урезать и опыт и образование и максимально соответствовать этой позиции. В больше части туда идут для «поддержания штанов», возможно времени для улучшения английского а не за непосредственно канадским опытом.
-
А я спитала. То треба бути спочатку десь соціальним робітником, щоб мати досвід в спілкуванні і мати якийсь диплом Канади і не важливо у якій сфері.
-
Переклад дипломів вони можуть зробити тільки за умов що х ось з роботодавців якого Ви( самостійно) знайдете скаже ( письмово звичайно) що може розглянути вашу кандидатуру на цю посаду з яких у вас є дипломи, і для цього потрібно зробити їх переклад. В мене так спрацювало. Але для цього довелося змінити ворк биси і місто. Бо у маленьких містечках то треш а не ворк биси. Я дивувалася як би так працювати, як вони у цих закладах, за 40 дол у годину то можна жити, при цьому нічого не робити.
-
есть мнение, что поработав пару месяцев на survival job можно будет потом уже устроиться на хорошую работу. Имея канадский опыт. Но проблема в том, что многие оверквалификейт для survival job. Вообще, это бич какой-то или рецессия, айтишникам сейчас тоже не так уж и легко найти работу 🤷🤦😱
-
Привіт всім! Питання - когось цікавить придбання MacBook Pro? Пишіть в особисті
-
Ворк биси, це пробачте але це шаражкіна контора. За 5 місяців рівно нуль допомоги у працевлаштуванні. Мій особистий досвід.
-
Так, я інженер будівельник і тут щоб займатися цим потрібно мати ліцензію, а ще й бути у асоціації геологів та інженерів ( бути це мається на увазі сплачувати різні види зборів). Іноді можна влаштуватись на фірму робити для них роботу як інженер ( але на папері ви будете помічником з якихось там питань). З/п звісно буде не як інженера.