Ванкувер2022 🇺🇦
-
с таксом все понятно - на новые 12%, на бу 5%, если сдаете в трейдин, то налог будет на разницу в цене. Стоимости переоформления как таковой нет, насколько я знаю, если вы лично оформляете, не через салон
-
хватить шукати заговір, ненавість і імресткість у минулому постфактум можна що завгодно знайти у вчинках людей чому ви тим же чином не розказуєте наскільки для нас вороги австрійці, які у свій час володіли Львовом? де тексти про імперсткість і українофобію Моцарта?
-
Бл, такой день сейчас испортит….
-
тут в нас адмін в якості аргументів використовує свою здатність видаляти повідомлення Може то совок, хто знає Скільки вам років, люди, що прославляють пушкіна?
-
у меня каждый раз при упоминании Пушкина в голове голосом какого-то школьника: Пушкин, Пушкин - х*й старушкин)
-
Honda Pilot вас не цікавить? Украіномовним- дарую дісконт в 500 долларів!
-
той факт, що пушкін імперець і мав достатньо вульгарні (мʼяко кажучи) ранні твори юнкерського періоду, не відміняє того факту, що в нього є хороші твори і саме цей період добре описує те, що відбувається впродовж 10 років на окупованих територіях
-
Бо Моцарт не з Австрії, а з Зальцбурга, це лише зараз частина Австрії)
-
Игорь хонду будете брать? Если нет- заканчивайте ваш псевдопатриотичный флуд или идите в другой чат.
-
А зачем это тут?
-
Там речь не в этом. Думаю там Игорь в Польше пожить успел
-
є велика відмінність між послідовувачами пушкіна та насправді денацифікованими австрійцями, бо саме послідовувачі пушкіна зараз хочуть зробити 90% відсотків українців такими же, а 10% “денацифікувати”