Ванкувер2022 🇺🇦
-
Miku Vancouver на Waterfront, ресторан входит в Michelin guide. t.me/lovecottagecheese/3198?single
-
А об этом и других вкусностях можно узнать в нашем любимом уютном вкусном чате‼️⬇️ t.me/lovecottagecheese
-
Обычно справка о несудимости требуется за последние 10 лет, возможно и не нужна она в этой ситуации?
-
Доброго всем вечера, есть вопрос со звёздочкой :) Существует ли способ получить из России справку о несудимости, находясь в Украине? Человек работал в России с конца девяностых до середины двухтысячных, не был там с 2006 года. На данный момент находится в Украине, в которой по очевидным причинам консульство России недоступно. Гражданином России не является, учётной записи на ГосУслугах нет и никогда не было.
-
· Психологічна підтримка - для шукачів роботи, яким потрібна підтримка, щоб зрозуміти та подолати вплив особистих труднощів, які є перешкодами для досягнення стабільної зайнятості, ми можемо надати до десяти зустрічей із зареєстрованим консультантом, щоб надати підтримку в просуванні до працевлаштування. · Початок роботи - Фінансова підтримка для початку роботи надається шукачам роботи, які мають підтверджену пропозицію про роботу та не мають фінансів/ресурсів, щоб повністю або частково покрити витрати на предмети чи витрати, щоб почати роботу. Ця фінансова підтримка включає транспорт, робочий одяг, робочі приналежності, інструменти тощо. Ми на надаємо роботу та не направляємо в компанії, але інколи до нас звертаються роботодавці, які хочуть найняти робітників саме з наших клієнтів. Коли роботодавці звертаються та кого вони шукають - ми передбачити не можемо, але якщо такі можливості поступаюсь, ми ними обовʼязково ділимось. З будь-яких питань щодо WorkBC можете звернутись за електронною адресою – [email protected] @oleksandra_sitalo
-
Нашла как работает! Новая функция супер
-
Такая возможность доступна в опросе- выбрать можно несколько вариантов. А Потом проголосовать
-
Мне нравится опросник очень, но конечно проблемка в том , что редко у человека бывает один симптом , это же всегда в комплексе Уверенна, что есть те , кто действительно может выбрать 5+ пунктов.
-
Обсуждение категорий опроса напомнило старую цитату с Баша: 1: Исправь ошибку в слове «ХОРОВО», и я скажу тебе, оптимистка ты, или пессимистка :) 2: хоровод 1: ... У тебя, однако, очень богатый внутренний мир...
-
Мне не хватает вариантов "как объять необъятное" и "надо ещё 24 часа в сутках"😂
-
Ні, але думаю ми б зійшлись в поглядах з нею)
-
Ты с Алисой не знаком случайно?)
-
тоді в Понеділок треба питатися)))