Український Монреаль
-
Для себе відкрила нову штуку liquidation Amazon . Там всяка всячина : одяг, посуд, штучки різні для інтер’єру
-
Ренесанс, по церквам роздавали колись меблі (зара не знаю), тераса, Village des Valeurs
-
Дякую
-
скажіть будь ласка, а будуть святити паски в Суботу чи Неділю? не знаю де почитати графік часу, та карті не пишуть нічого нажаль (
-
добре, ти маєш це на думці
-
Не знаю як у св. Софії, але у св. Покрови на Rosemont будуть святити у 18 год у суботу та вночі у 2:30-03
-
Всім привіт, чи може хтось має під рукою силку де можна глянути по картам де знаходяться заклади із французькою на парт тайм?))) Зарання дякую🤝
-
Дякую, зустрічне питання, ти або може хтось коли записувались, чи обов’язкова реєстрація з фізичною присутністю чи можна виконати цей процес по телефону?)
-
ви відмітили😅😅
-
блін
-
ааа
-
давно хотіла потрапити😁
-
а в монреалі є? може знаєте адресу?
-
arrima.immigration-quebec.gouv.qc.ca/apprendrelefrancais/etablissements?v=1
-
Так, вірно. То я написала так, наче це один випадок. Зараз виправлю, щоб не плутати людей, дякую
-
Я не дуже розбираюся, але хіба це не 2 різні випадки? Один - ти вирішуєш з'їхати і попереджаєш про переїзд за три місяці. Другий - ти вирішуєш з'їхати раніше, шукаєш людину для ліз трансферу і погоджуєш її із лендлордом(без 3 місяців).
-
В цілому це складно. Ви маєте повідомити лендлорду за три місяці про намір з'їхати. Просто розірвати договір не вийде. Ви маєте знайти собі заміну і зробити ліз трансфер
-
За всі організації не скажу, на курси в САСІ реєстрували на місці - по телефону, ніби, не можна було)
-
Співчуваю🥲
-
Ноуп, ви все вірно підмітили:) просто після 8 годин роботи і 4 годин французької голова не дуже варить, щоб нормальні повідомлення писати
29 Jan 2023, 07:13
103984/236412
about 2 hours ago