Український Монреаль
-
А де саме, також думала
-
Бажаючих стільки, що скоро будуть групи по 25) черги ж на місяці на курси. Повторюся, мій реальний рівень В1, на В2 вдалося здати, бо «заточилася» під екзамен.
-
За рік, повний день, кожен день має бути достатньо. Тут явно проблема з якістю викладання. І групи завеликі. Мало б бути не більше 10 осіб. То дуже добре, що ви така старанна і самі змогли довчити для здачі іспиту на В2.
-
На IELTS теж заточитися треба, бо не знаючи цого правил і вимог навіть добре знаючи англійську на хороший бал не здаш. Нажаль, усі ці екзамени не про знання мови.
-
Зовсім не так. Академічну англійську ви використовуєте, коли навчаєтеся в університеті та під час роботи з документами. Дивлячись хто на кого вчився.
-
Я про прикладне застосування)
-
Академічна англійська має рівень користі що прямує до 0😂 академічною не говорить ніхто😂навіть британці не дуже
-
Вже півтора року пройшло, як Квебек приймає українців без знання мови, і вони все ще не готові забезпечити якісний освітній процес. Жах. Може і добре, що я поки добиваю англійську. Краще бути тут із закінченою академічною англійською ніж з поганою французькою. Але, звісно, для тих кому потрібен через 3 роки ПР це не вихід.
-
Загальний рівень - побут та робота, що не потребує університетської освіти.
-
Ви плутаєте. Наприклад IELTS знають двоих видів: загальний або академічний. Так от академічний потрібен для можливості навчатися в університеті та для роботи де потрібна університетська англійська.
-
З документами це ділова англійська. Або канцелярська. Академічна тільки сфера навчання. Навіть наукові праці в сучасному світі мають уклон в більш практичну(канада,штати і австралія так точно)
-
Якщо казати про ієлтсівськи критерії то так. Але в житті є трохи більше ніж дженерал і академікал. Бо технічна англійська по вашій логіці це дженерал. Але навіть з академічними знаннями ви не дуже то її зрозумієте.
-
Якщо ділити я б виділив -побутову -бізнесову -технічну -канцелярську -лігал -академічну Там запас лексики максимально різний. Різні значення однаковий абревіатур навіть😂
-
О! Технічна то дуже складно. По IELTS то більше академік. Але, технічну взагалі треба вивчати окремо. Київський Політех готував раніше технічних перекладачів і вони були дуже затребувані. Чи готуючи зараз - не знаю.