Український Монреаль
-
Хто знає що це за фільм (це кіану рівз)?
-
Доброго дня! Переїджаю в пусту квартиру і шукаю в неї меблі. Можливо хтось віддає чи недорого продає кровать, тумбочки, стіл зі стільцями , диванчик. Буду вдячна за інформацію)
-
Дівчинка))) можу запропонувати тільки дружбу😁
-
У Вас дівчинка чи хлопець? У моїх друзів дівчинка, то вони шукали зятя 😉
-
@Boiko_Life як такого мілашного не прийняти🥰
-
Так:)
-
Ви просто не прочитали нічого що я написав. То ж удачі.
-
Нажаль це ви не уважно прочитали про що я писала. Хай вам щастить.
-
Перепишіть украінською
-
І оце так несподіванка, воно ще має різні форми реєстраціі…. Як же так. Як же це лбдина яка купу років тут живе не знає різниці між ramq та планом на ліки????
-
Ну блін, хто з нас багато років тут живе. Прочитайте уважно що написано. Regime public d’assurance médicaments. Regie de l’assurance maladie вас нічого не бентежить? Що це навіть пишеться по різному?
-
мова спілкування у чаті українська
-
Читайте вище. Я все сказав. Тема закрита. Кількість років проживання далеко не показник. Вибачте. Більше не бачу сенсу щось розписувати вам
-
Якщо у вас на роботі є приватне страхування (ліки та сервіси медичні), ви повинні використовувати це страхування і не купляти ліки по картці RAMQ. Це те про що я написала. Я вже багато років в Канаді, тому розумію про що пишу.
-
Тут я вам наводжу офіційні джерела де написано, що якщо у вас нема покриття ліків приватного- то можна отримати план на покриття ліків від квебеку.
-
Я вам пишу що вже в чаті розбирали це питання, воно відноситься не до страхування, а до плану на ліки.
-
Пояснюю по крокам. Тут ви пишете що не можете мати страхування. Що не є правдою. Ви можете мати приватне і рамк страхування.
-
Ви прикалуєтесь? Чи зовсім не читаєте що я пишу?
-
А також наведене вище посилання
-
А приватна не може покривати ліки ? 🤦♀️
29 Jan 2023, 07:13
141173/236406
about 2 hours ago